Hocam ben Alpha Wireless kullanıyorum, kulakliga ufacik bir darbe geldigi anda cizirti yapmaya basladi, bassli seslerde cizirti yapiyor ve inanilmaz rahatsiz ediyor. Garantiye verecegim yakin zamanda ancak Türkiye de HyperX'in yetkili servisi yok sanirsam.
300 Saat pil omru kesinlikle yalan maksimum 120-130 saat falan veriyor ancak ben urunu elime aldiginda bir kere şarj ettim ve 2 ay boyunca kullandim kulakligi. Gunde 10 saat falan kullanmayacaksaniz 2 ay gider. Ancak pilinin 2 ay gitmesinin bir sebebi var o da ses kalitesi. Ses kalitesi berbat diyebilirim, Razer Kraken Tournament Edition'dan gectim bu kulakliga ve ses kalitesinde inanilmaz bariz bir fark var. Eger gercekten hard Core e-spor kasacağım ben demiyorsaniz bu kulakliklarin ikisine de bu paralari vermeyin. Ben verdim pişman oldum, gidin studyo kulakligi veya kulak ici oyuncu kulakligi alin. Ben şu anda AirPods Pro ile Rainbow Six: Siege oynuyorum yemin ederim HyperX'den daha iyi ses kasiliyor
Ha bir detay daha var Alpha Wireless sadece dongle ile calisiyor, Bluetooth falan hiçbir şey yok ustune ustluk kablolu olarak da kullanamiyorsunuz. Tamamen sacmalik bir ürün anlayacaginiz.
Bu ikisini alin HyperX'e bin basar
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
wraithesports.com