HyperX Cloud 3 Wireless vs HyperX Alpha Wireless

yunter16

Kilopat
Daha fazla  
En baş kriterim kulaklığın rahat olması. Bu yüzden HyperX almak istiyorum denedim ve çok rahat buldum. İkisi Amazon'da aynı fiyat satılıyor ufak bir fark var. Alpha'nın 300 saat pil ömrü olduğu için ona daha yakınım ama kararsız kaldım. Sizin tavsiyeniz nedir sebebiyle yazabilir misiniz?

Cloud Alpha'nın kablolusunun sesini çok beğenmiştim. Alcak olsam Alpha Wireless alırdım ama fiyatları yüksek ve kabloluda kullanma seceneğide yok.

Cloud 3 çok uyguna satılmıştı geçen aylarda, Alpha'da indirimleri göremedim ama pil ömrü için alınabilir.
Ses olarak çok farklı değiller diye düşünüyorum, Cloud 3 daha güncel fakat 100 saat pil ömrü var.

Hocam ben Alpha Wireless kullanıyorum, kulakliga ufacik bir darbe geldigi anda cizirti yapmaya basladi, bassli seslerde cizirti yapiyor ve inanilmaz rahatsiz ediyor. Garantiye verecegim yakin zamanda ancak Türkiye de HyperX'in yetkili servisi yok sanirsam.

300 Saat pil omru kesinlikle yalan maksimum 120-130 saat falan veriyor ancak ben urunu elime aldiginda bir kere şarj ettim ve 2 ay boyunca kullandim kulakligi. Gunde 10 saat falan kullanmayacaksaniz 2 ay gider. Ancak pilinin 2 ay gitmesinin bir sebebi var o da ses kalitesi. Ses kalitesi berbat diyebilirim, Razer Kraken Tournament Edition'dan gectim bu kulakliga ve ses kalitesinde inanilmaz bariz bir fark var. Eger gercekten hard Core e-spor kasacağım ben demiyorsaniz bu kulakliklarin ikisine de bu paralari vermeyin. Ben verdim pişman oldum, gidin studyo kulakligi veya kulak ici oyuncu kulakligi alin. Ben şu anda AirPods Pro ile Rainbow Six: Siege oynuyorum yemin ederim HyperX'den daha iyi ses kasiliyor :D

Ha bir detay daha var Alpha Wireless sadece dongle ile calisiyor, Bluetooth falan hiçbir şey yok ustune ustluk kablolu olarak da kullanamiyorsunuz. Tamamen sacmalik bir ürün anlayacaginiz.

Bu ikisini alin HyperX'e bin basar

Hocam ben Alpha Wireless kullanıyorum, kulakliga ufacik bir darbe geldigi anda cizirti yapmaya basladi, bassli seslerde cizirti yapiyor ve inanilmaz rahatsiz ediyor. Garantiye verecegim yakin zamanda ancak Türkiye de HyperX'in yetkili servisi yok sanirsam.

300 Saat pil omru kesinlikle yalan maksimum 120-130 saat falan veriyor ancak ben urunu elime aldiginda bir kere şarj ettim ve 2 ay boyunca kullandim kulakligi. Gunde 10 saat falan kullanmayacaksaniz 2 ay gider. Ancak pilinin 2 ay gitmesinin bir sebebi var o da ses kalitesi. Ses kalitesi berbat diyebilirim, Razer Kraken Tournament Edition'dan gectim bu kulakliga ve ses kalitesinde inanilmaz bariz bir fark var. Eger gercekten hard Core e-spor kasacağım ben demiyorsaniz bu kulakliklarin ikisine de bu paralari vermeyin. Ben verdim pişman oldum, gidin studyo kulakligi veya kulak ici oyuncu kulakligi alin. Ben şu anda AirPods Pro ile Rainbow Six: Siege oynuyorum yemin ederim HyperX'den daha iyi ses kasiliyor :D

Ha bir detay daha var Alpha Wireless sadece dongle ile calisiyor, Bluetooth falan hiçbir şey yok ustune ustluk kablolu olarak da kullanamiyorsunuz. Tamamen sacmalik bir ürün anlayacaginiz.

Bu ikisini alin HyperX'e bin basar

Hardcore e-spor ile alakam hiç yok. Arkadaşlarla dota oynuyorum keyfine akşamları. Bu kulak içi kulaklıkların mikrofon mevzusu problem o yüzden pek onlara bakmıyorum. Rahat olsun şarjı uzun gitsin ve mikrofonu sesimi iyi iletsin kriterler bunlar yani

Hardcore e-spor ile alakam hiç yok. Arkadaşlarla Dota oynuyorum keyfine akşamları. Bu kulak içi kulaklıkların mikrofon mevzusu problem o yüzden pek onlara bakmıyorum. Rahat olsun şarjı uzun gitsin ve mikrofonu sesimi iyi iletsin kriterler bunlar yani

Mikrofon olarak da bu olabilir bir arkadasimda var gayet guzel sesi

İlk onume geleni attim bu fiyata daha iyisi vardir %100

Mikrofon olarak da bu olabilir bir arkadasimda var gayet guzel sesi

İlk onume geleni attim bu fiyata daha iyisi vardir %100
Kulak içi + mikrofon da mantıklı tabi ama ben masamda ekstra mikrofon ve sürekli biyerelere takılan kulaklık kablosu istemiyorum açıkçası konforum herşeyden önemli :D O yüzden kafamda rahat olup şarjı uzun giden kulaklık bakıyorum. Müzik dinleyeceğim zaman airpods bağlıyorum zaten çok yüksek kalite beklentim yok açıkçası. Genel olarak daha güncel olduğu için cloud 3 ler alpha ya göre daha çok önerilmiş. Sence hangisi hocam ?

Kulak içi + mikrofon da mantıklı tabii ama ben masamda ekstra mikrofon ve sürekli biyerelere takılan kulaklık kablosu istemiyorum açıkçası konforum her şeyden önemli :D O yüzden kafamda rahat olup şarjı uzun giden kulaklık bakıyorum. Müzik dinleyeceğim zaman AirPods bağlıyorum zaten çok yüksek kalite beklentim yok açıkçası. Genel olarak daha güncel olduğu için Cloud 3'ler Alpha'ya göre daha çok önerilmiş. Sence hangisi hocam?

Vallahi hocam yukaridaki yazimda da dedigim gibi HyperX onermem cunku garantisi problem ulkemizde,

Ben bunu oneririm

Yeni konular

Geri
Yukarı