HanzoFerrari
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- İşsiz Mühendis
Amazon üzerinden Cloud Alpha S aldım, bugün elime ulaştı, denedim 3-4 saat civarı kullandım. Sesler çok temiz geliyor, kulaklık pedleri çok rahat ama üst tarafı için aynı şeyi söyleyemeceğim ama yine de rahat. Buraya kadar her şey güzel ancak kulaklığın ses seviyesi inanılmaz düşük. Bundan önce Corsair voild Elite kullanıyordum, onu satmaya çalışırken Amazon'da Alpha S'in 1195 TL'ye düştüğünü gördüm ve direk aldım. Az önce iade işlemlerini başlattım, kulaklığı geri gönderiyorum.
Değerli forum arkadaşlarım size asıl sorum, kafamda 2 tane model var Cloud 2 ve Cloud Alpha almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Cloud 2'de dip ses sorunu oluyormuş diye duydum. Bir de Alpha S'in ses seviyesini yükseltebilirsem çok iyi olur ama çok araştırdım bulamadım öyle bir şey. Yeni ses kartı önermeyin, ona ayıracak bütçem yok.
Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max.
Ses kartı: Realtek® ALC892/ALC897 codec (MSI'ın sitesinde yazan bu. B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global)
Değerli forum arkadaşlarım size asıl sorum, kafamda 2 tane model var Cloud 2 ve Cloud Alpha almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Cloud 2'de dip ses sorunu oluyormuş diye duydum. Bir de Alpha S'in ses seviyesini yükseltebilirsem çok iyi olur ama çok araştırdım bulamadım öyle bir şey. Yeni ses kartı önermeyin, ona ayıracak bütçem yok.
Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max.
Ses kartı: Realtek® ALC892/ALC897 codec (MSI'ın sitesinde yazan bu. B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global)