HyperX Cloud Alpha S vs. SteelSeries Arctis 1

Bütçe
1380

dinjer

Kilopat
Katılım
13 Ağustos 2014
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamlar,

Kulaklık almak istiyorum fakat 1 aydır doğru dürüst bir karar veremedim. Blackshark V2 modelini kullandım fakat cızırtı sorunu yaşadığım için iade ettim. Bundan önce de James Donkey 712 modelini kullanmıştım, dip ses sorunu nedeniyle memnun kalmadım.

Bütçemi biraz daha arttırarak kaliteli bir kulaklık almak istiyorum fakat bir türlü karar veremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sıklıkla müzik dinleyen birisiyim fakat oyunda oynarım(Rainbow 6 gibi), Discord vs. kullanırım. Bundan dolayı mikrofonun da kaliteli olmasını istiyorum.

SteelSeries Arctis 1 Wireless almayı düşünüyorum fakat Wireless benim için çok önemli değil bunun yerine daha kaliteli bir kulaklık var mı? Kablolu. Okuduğum yorumlara göre bana en uygun bu görünüyor sanırsam. Mikrofunu ve ses kalitesinin iyi olduğu söyleniyor.

HyperX Cloud Alpha S ikinci seçeneğim fakat müzik konusunda yetersiz kaldığını okudum. Oyun konusunda çok iyi ve mikrofonu da çok iyi.

Başka markalar ve modeller önerebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
 
Amazon Prime indirimi ile HyperX Cloud Alpha S'i uygun bir fiyata aldım. Kulaklık geldiğinde Blackshark v2 ile de kıyasını yaparım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı