Aktif Cloud III W kullanıcısıyım. Deneyimlerimi aktarmak isterim. Maximum ses seviyesi düşük asla değil. Stabil %50'de kullanıyorum, hatta %30'a falan çektiğim oluyor. DTS:X açıkken ses yüksek seviyede olduğu sırada ses patlıyor. Filmlerde ve oyunlarda aşırı can sıkan bir olay. Çıt çıt diye ses gelince adam tribe giriyor. DTS:X açıkken ses hissiyatı mükemmel, ama dediğim sebepden dolayı DTS:X'i kapamak istiyorsunuz. DTS:X kapalı haldeyken oyunlarda tam arka kısımdan gelen silah sesleri duyulmuyor. Tam arkanızda kör nokta var diyebiliriz. Wireless süresi 120 saat kesinlikle değil. 60 saat gibi bir süreyi çok rahat çıkarsa da hem Mic Monitoring'i hem de DTS:X'i aktif kullanan biri olarak 120 saati görmesi imkansız. Genel olarak şikayetlerim bunlar. Arkadaş ortamında Nova 5, G733, Arctis 7 olanlar arasındaki en iyi ve F/P kulaklık benim. Bu saydığım özellikler can sıksada alınabilir bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Bu sorunların çözümü varsa beni etiketleyip çözümü söylerseniz çok sevinirim. Ekstra not olarak mikrofonun mükemmel olduğunu söylemem gerekir.
4'e bedava bu arada arkadaşlar. Düşünen varsa kaçırmasın. II Core'yi geçtim, bu bütçedeki en iyi kulaklıklardan.