HyperX Cloud II vs. Razer Kraken X vs. Razer Blackshark V2X

Mehmet55503

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2018
Mesajlar
78
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi Cloud II, Razer Kraken X ve Blackshark V2X arasından birini seçme şansınız olsa hangisini secerdiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3'ünüde kullandım. Komfor olarak blackshark v2X, mikrofon olarak blackshark v2X ve oyun için ses kalitesi olarak Cloud II.
Kraken X'e hiç bakma, hem rahat değil hem de Cloud II veya v2X'in standartlarinda degil.
Benim önerim v2X çünkü ses kalite farkı abartılacak kadar büyük değil. Hatta yönsel ses olarak v2X'in verdiği alan yoğunluğu Cloud II'den daha fazla.
 
Cloud II de cızırtı sorunu var ve o kadar rahat bir kulaklık değil. Ama diğer kulaklıklar nasıl onu bilmiyorum %20-30 seviyelerindeyken cızırtı gelmiyor cloud 2de ama yükseltirseniz başlıyor.
 
Cloud II, alternatif olarak Kraken T.E.

Void Elite'de iCUE kaynaklı sorunlra ve cızırtı sorunları yaşayanlar var. Önermem. Kraken X ise fiyatını hak etmiyor ve Blackshark da Cloud II veya Kraken T.E varken alınmamalı.
 
Blackshark V2 Kraken TE modelinden daha iyidir ikisini de denedim fakat V2 modeli V2X değil. Sesi daha dengeli ve tizleri çok daha iyi. İmkan varsa V2 öneririm fakat şu an bende 7.1 çalışmıyor güncelleme bekliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı