HyperX Cloud Silver Karşıya Dinlediğim Videoların sesini iletiyor

Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cloud silver nedense sesim dışında, sesi yeterince yüksek ise dinlediğim videoların seslerini dahi iletiyor, ayrıca bir şey fark ettim:
fgdhhgfghf.png

HX Cloud Silver'in mikrofonu takılıp çıkarılabiliyor, mikrofon takılı değilken bile mikrofon var görünüyor, sebebi bu galiba. Nasıl hallederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorunda olduğunuzu söylemedim okadar bilginiz varsa birine yardımcıda olursunuz diye düşündüm.
Ben genelde son kullanıcıya yöneliktir cevap veriyorum yazılımları konulardan pek anlamıyor ama zaten yapılacak şeyler yazılmış sürücü kontrol edilir, kulaklık başka cihazda denenir gibi eğer sorun varsa garantiye verilir.

@Sylveon Herkese öneriyorsunuz şu silver'ı dönüp arkadaşa da yardımcı oluverin olur mu bilginiz varsa?
Önermeye devam etsin, hayatımda kullandığım en kaliteli kulaklık, 5 saat takıyorsun, çıkarınca sanki hiç takmamışsın, ne bir ağrı ne bir şey. Ses kasma zevki ayrı, çok rahat kasılıyor, distorsiyon maksimum seste hiç yok, mikrofonu oldukça hoş, çıkarılabiliyor.

Sorun da benden kaynaklı bir sürücü sorunu, diğer arkadaşın anakartının ses kartıyla alakalı sorunu varsa nasıl çözsün? Sorunun çözümü, anakartın sitesinden en son ses sürücüsünü indirmek ve öncekini silip yenisini kurmak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı