HyperX Cloud3 veya harici kulaklık önerisi

CFC

Yoctopat
Daha fazla  
Gencler normalde HyperX Cloud3 kablosuz modelinden sipariş verecektim, genel olarak forumlarda vs kulaklık için güzel diyorlar. Fakat kutu içeriğini merak ettiğim için YouTube üzerinden bir kutu içerik videosu açtım fakat izlediğim kişi videoya başlar başlamaz "bu kulaklığın ne kadar kötü olup olmadığından bahsedeceğim" diye başladı. Videonun kalanını izlediğimde almaktan vazgeçtim açıkçası :D
Genel olarak Cloud3 için ses problemi mevcutmuş sanırım biraz daha araştırdığımda karşıma çıktı sesi gerçekten kısık diyorlar. Sizce bu kulaklık alınır mı? Harici olarak buna emsal önerebileceğiniz kulaklıklar var mı? Önereceğiniz kulaklıklar Cloud3 kablosuz ile aynı fiyatlarda olursa daha iyi olur.

Evet kısık bence de kişiden kişiye değişir bu bassları da bir o kadar zayıf fakat kulaklık biraz EQ ile gerçekten iyi oluyor ve oyunlar için oldukça iyi ses kasma sağlıyor açıkçası ben memnunum olmayan da illa bir sebebi vardır mesela çok müzik dinleyen birisi pek memnun olmaz ama ortalama kullanıcı için özellikle oyun tarafında çok başarılı bana kalırsa.

Evet kısık bence de kişiden kişiye değişir bu bassları da bir o kadar zayıf fakat kulaklık biraz EQ ile gerçekten iyi oluyor ve oyunlar için oldukça iyi ses kasma sağlıyor açıkçası ben memnunum olmayan da illa bir sebebi vardır mesela çok müzik dinleyen birisi pek memnun olmaz ama ortalama kullanıcı için özellikle oyun tarafında çok başarılı bana kalırsa.
Corsair hakkında hyperxden daha iyi deniyor. şu anda da zaten CorsairVoid Elite Stereo kullanıyorum fakat bu sabah anlamadığım bir şekilde kulaklık üst taraftan kırıldı. hyperxi arkadaşlarım önerdi de açıkcası emin değilim

Sesi kısık diyorlar ben BlackShark V2 X te kullandım ondan yüksek geldi bana.
razer daha önce hiç kullanmadım açıkcası ama genel olarak kulaklıklarının iyi olduklarını duydum çevremden.

Corsair hakkında HyperX'den daha iyi deniyor. Şu anda da zaten CorsairVoid Elite Stereo kullanıyorum fakat bu sabah anlamadığım bir şekilde kulaklık üst taraftan kırıldı. HyperX'i arkadaşlarım önerdi de açıkçası emin değilim

Razer daha önce hiç kullanmadım açıkçası ama genel olarak kulaklıklarının iyi olduklarını duydum çevremden.

BlackShark V2 kullandım ortalama bir kulaklık çok üst düzey bir şey değil tabii normal zaten fiyatı da çok yüksek değil Cloud 3 kablolu çoğu kişi öneriyor ama kablosuzu önermiyorlar kablosuz zorunlu mu?

Corsair hakkında HyperX'den daha iyi deniyor. Şu anda da zaten corsairvoid Elite stereo kullanıyorum fakat bu sabah anlamadığım bir şekilde kulaklık üst taraftan kırıldı. HyperX'i arkadaşlarım önerdi de açıkçası emin değilim.

Razer daha önce hiç kullanmadım açıkçası ama genel olarak kulaklıklarının iyi olduklarını duydum çevremden.

Corsair hakkında çok olumsuz yorum gördüm sizin ki gibi sorun yaşayan da gördüm kırılma vs çok oluyormuş Cloud 3 malzeme olarak bence kaliteli metal kafalık vs.

BlackShark V2 kullandım ortalama bir kulaklık çok üst düzey bir şey değil tabii normal zaten fiyatı da çok yüksek değil Cloud 3 kablolu çoğu kişi öneriyor ama kablosuzu önermiyorlar kablosuz zorunlu mu?
aksine ben de çok kablosuzu öneren gördüm. 120 saat sarj süresi veriyor

Corsair hakkında çok olumsuz yorum gördüm sizin ki gibi sorun yaşayan da gördüm kırılma vs çok oluyormuş Cloud 3 malzeme olarak bence kaliteli metal kafalık vs.
corsair almayı istememe sebebim o zaten şu anda tekrar kırılma vs gibi durum olabilir mi diye. yoksa ya hs80 (biraz pahalıya kaçıyor 8k ortalama fiyatı) veya void rgb elite almayı düşünüyordum

Son düzenleme:
Aksine ben de çok kablosuzu öneren gördüm. 120 saat şarj süresi veriyor.

Corsair almayı istememe sebebim o zaten şu anda tekrar kırılma vs gibi durum olabilir mi diye. Yoksa ya HS80 (biraz pahalıya kaçıyor 8K ortalama fiyatı) veya Void RGB Elite almayı düşünüyordum.

HS80 iyidir ona bir şey diyemem fakat bence Cloud 3 bütçesindeki en iyilerden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı