HyperX DuoCast iyi midir?

wgaijin

Centipat
Çok dip bir fiyattan sipariş verdiğimi düşünüyorum. Piyasa fiyatı ortalama 5 binden. Başlıyor birincisi nasıldır? İkincisi Fifine'la bunun arasında çok gidip geldim ama paterni daha iyi olduğu için bunu tavsiye ettim. Fikirleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 5kdan düşmüş 3kya patern kalitesi attığınız mikrofondan çok önde ve o cardioid bir mikrofon bu ise hem çok yönlü hem tek yönlü moda sahip frekans aralığı olarak QuadCast s RGB ile arasında neredeyse fark bile yok QuadCast'ın tek artısı birçok bulundurması o yüzden onu almadım.

A6T'yi 1500₺ diye attım ben, şu an 2900 gözüküyor. Senin aldığınla aynı fiyat, burada HyperX tercih edilir. Ben bu mikrofonların hepsini kullandım, Fifine ses kaltesi Quadcast ile aynı olduğu için, mikrofonun da arkasından konuşmayacağım ya da çift taraflı röportaj, bu yüzden Fifine önerdim. Fiyat uçmuş, dikkat etmemişim.

Evet bende fark ettim aslında yorumunda bir terslik olduğunu fakat ortalama 4500-5000TL'den düşünce acımadım yapıştım

Evet bende fark ettim aslında yorumunda bir terslik olduğunu fakat ortalama 4500-5000TL'den düşünce acımadım yapıştım

Hocam Duocast aldınız doğru anladıysam. Windows 11'de mikrofonun HyperX NGENUITY yazılımında firmware güncellemesi atarken takılma sorun yaşandığını okudum internette. Benzer durumu siz yaşadınız mı?

Hocam ben o uygulamayı yükledim ama kullanmıyorum bu yüzden mavi ekran yiyorum çakışıyor güncelleme almak için kullanın ama onun haricinde kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…