Rehber HyperX Garanti Süreci

Büyük ihtimal 1-2 güne atarlar mail.

Az önce HP'den e-mail aldım, olay numarası oluşturuldu şeklinde. Kulaklık haftaya gelir mi acaba?

Şu an fark ettim adresi hem İngilizce hem de Türkçe yazmıştım adres olarak İngilizce geçmişler sorun çıkar mı sizce?

Son düzenleme:

Bu hafta elinize ulaşır diye tahmin ediyorum kargoya yarın verilirse perşembe ya da cuma günü elinize ulaşır UPS Kargo genelde 1 gün içerisinde teslim ediyor. Adres İngilizce sorun çıkartır mı emin değilim fakat ben bir problem olacağını sanmıyorum yine de yarın aynı şekil canlı desteğe bağlanıp sorun.

Siz adresi Türkçe mi yazmıştınız?

Full name:
Address:
Telephone number:
ID number:
Postcode:

Bu kısımları İngilizce yazıp diğer kısımları Türkçe giriyorum ben.

Bende öyle yaptım alt tarafta da hem Türkçe hem İngilizce adresi yazdım İngilizceyi almışlar, yarın sabah yazarım sorun olur mu acaba diye.

Bende öyle yaptım alt tarafta da hem Türkçe hem İngilizce adresi yazdım İngilizceyi almışlar, yarın sabah yazarım sorun olur mu acaba diye.

Sorun olacağını düşünmüyorum dediğim gibi dert etmeyin sorunsuz bir şekilde elinize ulaşır.

Arkadaşlar yeni kulaklığımı kargoya verdiler. İletişime geçtiğimde ellerinde siyah/kırmızı rengi kalmadığından erken yollamayıp haberdar etmemişler. Siz daha erken iletişime geçin daha erken hallederler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-20-23-52-07-752_com.google.android.gm-edit.jpg
    190,3 KB · Görüntüleme: 82

Bana HP e-maili 3 gün önce geldi daha kargoya verilmedi, sence ne kadar beklemeliyim iletişime geçmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…