Core'un tıklama gecikmesi biraz fazla Rival 3 de bu daha az ama bunun yanında Core bir hayli daha ucuz ve Rival 3'ün kronik sorunları var diye biliyorum bu yüzden size sormak istedim. Bu iki fareden hangi birini alayım?
Bence PulseFire Core alınabilir pişman etmez.
Rival 3 almıştım sol klikten gıcırdama sesi geliyordu iade ettim.
Hocam ikiside alınmaz gibi o zaman, Viper yada en kötü Aerox 3 alıcam.Rival 3 almıştım sol klikten gıcırdama sesi geliyordu iade ettim.
Hocam tam alacaktım şu yorum beni almamaya iteledi hem yanlarındaki kavuçuk olmayan kısımlar rahatsız ediyormuş, hem de bundan başka bir sorunun daha olması beni soğuttu açıkçası;
Hocam ikisi de alınmaz gibi o zaman, Viper'ya da en kötü aerox 3 alacağım.
Hocam mouse önermenize gerek yok ben elimin hangi mouse'a uygun olduğunu ve hangi mouse'u almam gerektiğini çok iyi biliyorum. İyi niyetiniz için teşekkürler ama.DeathAdder V2 Mini biraz küçüktür elinize uymayabilir.
Rog Gladius II Core
Basilisk V2
Hocam hepsi indirimde kaçırmayın derim.
Gıcırtı sorunu var diye biliyorum.Rival 3 kullanıyorum ne kronik sorunu varmış merak ettim yazar mısınız?
Ben yaşamadım, 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum sıkıntısını görmedim.Gıcırtı sorunu var diye biliyorum.
Hocam ama yaşayanlar var ve bu az denebilicek bir seviyede de değil forumda çok gördüm yani.Ben yaşamadım, 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum sıkıntısını görmedim.