M meteartunc Femtopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 19 26 Kasım 2023 #1 Bu ikisini karşılaştıracak olursak birbirlerine göre avantajları ve dezavantajları nedir?
M MrBilgin Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 233 26 Kasım 2023 #2 Performans farkı. Daha çok atmosferik tutuyor LPG ile kullanıldığı için.
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 26 Kasım 2023 #3 Turbo daha iyi daha performanslı stage 1 yazılım attınızmı tadından yenmez.
M meteartunc Femtopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 19 26 Kasım 2023 #4 Morgan.jones dedi: Turbo daha iyi daha performanslı stage 1 yazılım attınızmı tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Performans gibi bir beklentim yok şehiriçinde küçük mesafeler için kullanılacak ve yakıt tüketimi benim için önemli. MrBilgin dedi: Performans farkı. Daha çok atmosferik tutuyor LPG ile kullanıldığı için. Genişletmek için tıkla... Performans beklentim yok yakıt tüketimi önemli onun için 1.4 atmosferik alıp LPG mi taktırmak gerekiyor?
Morgan.jones dedi: Turbo daha iyi daha performanslı stage 1 yazılım attınızmı tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Performans gibi bir beklentim yok şehiriçinde küçük mesafeler için kullanılacak ve yakıt tüketimi benim için önemli. MrBilgin dedi: Performans farkı. Daha çok atmosferik tutuyor LPG ile kullanıldığı için. Genişletmek için tıkla... Performans beklentim yok yakıt tüketimi önemli onun için 1.4 atmosferik alıp LPG mi taktırmak gerekiyor?
M MrBilgin Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 233 26 Kasım 2023 #5 meteartunc dedi: Performans gibi bir beklentim yok şehiriçinde küçük mesafeler için kullanılacak ve yakıt tüketimi benim için önemli. Performans beklentim yok yakıt tüketimi önemli onun için 1.4 atmosferik alıp LPG mi taktırmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Gerek yok ama herkes taktırıyor az yaksın diye.
meteartunc dedi: Performans gibi bir beklentim yok şehiriçinde küçük mesafeler için kullanılacak ve yakıt tüketimi benim için önemli. Performans beklentim yok yakıt tüketimi önemli onun için 1.4 atmosferik alıp LPG mi taktırmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Gerek yok ama herkes taktırıyor az yaksın diye.