i3 10100F 4.3GHz çalışmıyor

YAAA HAK

Centipat
Daha fazla  
1 Hafta önce bu işlemciyi aldım fakat stres testi olsun, oyun testi olsun hiç 4.3 turboya çıkmadı. Hep 4.09'da kalıyor, bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Hafta önce bu işlemciyi aldım fakat stres testi olsun, oyun testi olsun hiç 4.3 turboya çıkmadı. Hep 4.09'da kalıyor, bunun sebebi ne olabilir?
Stok fan kullanıyorsanız yeterince soğumuyordur ayriyeten o kadar önemli bir durum değil bende de 10100f var ve o seviyelerde.

OC yapamıyoruz zaten, hiçbir çekirdeği 4,3 çıkmıyor hepsi 4,09 stok fanla alakası olacağını düşünmüyorum. Stres testinde 60'ı geçmiyor.
Gereği yok zaten diye bir cevap olmamalı, sonuçta para veriyoruz ve fabrika bize 4,3 olarak satıyor.

OC yapamıyoruz zaten, hiçbir çekirdeği 4,3 çıkmıyor hepsi 4,09 stok fanla alakası olacağını düşünmüyorum. Stres testinde 60'ı geçmiyor.
Gereği yok zaten diye bir cevap olmamalı, sonuçta para veriyoruz ve fabrika bize 4,3 olarak satıyor.
Gerek yok dememin maksadı aradaki farkı anlamayacak olmanız. Tabii aldığınız ürünün size vadettiği tüm gücü kullanmak istemeniz en doğal hakkınız.

1611822075829.png

Maksimum 4.09'a çıktı, bilen yok mu ya?
4.3 GHz, tek çekirdeğin çıkabildiği Boost frekansı. Tüm çekirdeklerin 4.3 GHz'de çalışması gibi bir durum mevcut değil. Turbo Boost nasıl çalışır?
Tamamdır Intel pişmanlıktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı