i3 10100F 700TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar maalesef dolar düşse pile piyasa yükseliyor. Önceden 650ye bulduğum işlemciyi 2. elde 700e zar zor buldum. Ama şöyle bir şey var ürün sıfır kutusunda ilk ben açacağım yani. Sizce fiyatına değer mi sahibinden iğren ilanlarına baktım fakat onlarda uçuk fiyatlar zaten hem de ikinci el. Bir de bu işlemci maks kaç MHz'lik RAM'leri destekler?

Sahip olduğum için yorum yapıcağım. 2666 MHz RAM destekliyor. 700 TL güzel bir fiyat ben 750 TL' ye almıştım bu fiyata değer.

Iyi akşamlar, 700TL bandında fiyatını hak eden bir işlemci biz 2 arkadaş 699TL'ye almıştık birkaç ay kadar önce genel olarak memnunuz fiyatının hakkını veriyor, RAM olarak H ve B serisi anakartlarda maksimum 2666MHz destekliyor Z serisi anakartlarda zaten üst limiti anakart belirliyor. Alınır mı derseniz işlemci tekil olarak bu paralara alınır ama genelde bu işlemci ile h/b serisi anakart alınıyor onlarda 11.nesil desteklemiyor. Eğer öyle bir takıntınız yoksa alınır kullanılır.

11. nesil alma gibi bir planım yok zaten hocam anakartı gece indirimlerinden almaya çalışacağım.

Alınır hocam. Fiyatına göre güzel bir işlemci. Uygun fiyatlı bir anakart da alabilirsiniz. İşiniz görülür. Hayırlı olsun.

11. nesil alma gibi bir planım yok zaten hocam anakartı gece indirimlerinden almaya çalışacağım.

Anladım hocam anakart alırken eğer h serisi alırsanız M.2 desteğine dikkat edin, bugün kullanmasanız bile yarın öbür gün lazım olabilir benim gördüğüm kadarıyla MSI harici ASUS ve Gigabyte H410 anakartlarda M.2 desteği yok.

Arkadaşa katılıyorum SSD almam HDD yeter dedim ve HDD bozuldu M.2 SSD takamıyorum pişmanım mecbur SSD alacağım.

Arkadaşa katılıyorum SSD almam HDD yeter dedim ve HDD bozuldu M.2 SSD takamıyorum pişmanım mecbur SSD alacağım.
Msi almayı düşünüyorum bende zaten hocam başta hdd alıcam sonra biraz daha para toplayıp m2 ssd alacağım. Peki hocam ben bu işlemci ile csgo yayını açabilir miyim? Ekran kartım R9 380.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…