i3 10100F + ASUS 1660 Super OC 2. el kaç TL eder?

• Konuyu başlatan Lnx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 502
12 k çok fahiş 10 kdan vermeni öneririm vicdanın rahat kalır dersen 12.

Bilmiyor piyasayı demek ki. Hiçbir türlü etik olamaz. Onun teklif etmesi, bunu etik mi yapıyor? Uçuruma koşan çocuğu uyarmadığın zaman suçlu, çocuk mudur, uyarmayan sen mi?
Verdiğiniz örnek yanlış. Burada teklifi veren çocuk değil kendi parasını kazanan birey. Neredeyse herkesin elindeki telefonda internet var ulaşmak istediğimiz bilgiye erişmek zor değil. Piyasa araştırması yapabilir.

Verdiğiniz örnek yanlış. Burada teklifi veren çocuk değil kendi parasını kazanan birey. Neredeyse herkesin elindeki telefonda internet var ulaşmak istediğimiz bilgiye erişmek zor değil. Piyasa araştırması yapabilir.
Ek olarak ben de size bir örnek vereyim o zaman. 1 milyon TL eden bir eve 1.5 milyon TL teklif verdiklerinde satışı yapar mısınız yapmaz mısınız ? :D Siz düşük meblağ olduğunda etik değil diyorsunuz da büyük meblağ olduğunda aynı ahlaki etiğe sahip misiniz cidden merak ediyorum :) Gerçi cevap zaten belli.

Ek olarak ben de size bir örnek vereyim o zaman. 1 milyon TL eden bir eve 1.5 milyon TL teklif verdiklerinde satışı yapar mısınız yapmaz mısınız? :D Siz düşük meblağ olduğunda etik değil diyorsunuz da büyük meblağ olduğunda aynı ahlaki etiğe sahip misiniz cidden merak ediyorum :) Gerçi cevap zaten belli.

Satmam kardeşim. Değeri neyse, satış fiyatı da odur. Piyasada aynı parçaya veya sisteme çok düşük fiyat veren de var, çok yüksek veren de var. GT 730 sistemi 4K'ya koyan var adam nereden bilsin bunun değerini? Bu forumu bilenler geliyor soruyor zaten ederini. Hiçbir şekilde etik değil. 1 milyonluk evi 1.5 milyona satmak da ahlak dışıdır ve satmam. Sizin yaptığınız fırsatçılık.

Son düzenleme:
Satmam kardeşim. Değeri neyse, satış fiyatı da odur. Piyasada aynı parçaya veya sisteme çok düşük fiyat veren de var, çok yüksek veren de var. GT 730 sistemi 4K'ya koyan var adam nereden bilsin bunun değerini? Bu forumu bilenler geliyor soruyor zaten ederini. Hiçbir şekilde etik değil. 1 milyonluk evi 1.5 milyona satmak da ahlak dışıdır ve satmam. Sizin yaptığınız fırsatçılık.
Fırsatçılık piyasa değerini bilmeyene 1 liralık malı 2-3 liraya satmaktır. Teklif veren adama karşı satış yapmak fırsatçılık değildir. Bunun nesini idrak etmekte zorlanıyorsunuz çözemedim. Daha fazla tartışmıycam çünkü anlaşamayacağımız belli.

Ben bu bilgisayarı ilk satışa koyarken yine sosyal de konu açmıştım 9-10K eder diye cevap almıştım bende satışa koyarken 10.500 diye koydum pazarlık ile 9.5-10 arası satacaktım, alıcı arkadaşın profilini incelediğimde kendisininde ikinci el bilgisayar satışı yaptığını farkettim ve benim sistemime yakın sistemleri aynı fiyattan sattığını gördüğüm için bana abartı gelmedi. Sıfır
i5 12400F APU sistemi 11.500 TL’den satışa koymuş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı