i3 10100F - GTX 1650 sistemde oyunlarda FPS düşüşü

almayı düşünüyorum zaten ancak bu neden oluyor anlamadım.Ayarlda değişiklik yok Oyuna güncelleme gelmedi herşey aynı bir sabah uyanıp oyuna giriyorum 5 FPS e düşmüş.

herhangi bir güncellemeyi görmedim ve bulamadım elinizde var ise linki atabilir misiniz?
Yani deneyimlemedim ama internetten baktığım kadarıyla 8 GB RAM ile RDR2 gayet oynanıyor. Bir sıkıntı var. Virüs falan olmasın? Görev yöneticisini açıp RAM kullanımına göre dizip bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Almayı düşünüyorum zaten ancak bu neden oluyor anlamadım. Ayarlda değişiklik yok oyuna güncelleme gelmedi her şey aynı bir sabah uyanıp oyuna giriyorum 5 FPS'e düşmüş.

Herhangi bir güncellemeyi görmedim ve bulamadım elinizde var ise linki atabilir misiniz?

Yok hocam yapmayın son güncellemeyi anlamında söylemiştim. Yaptıysanızda 517.48 sürümüne geri dönmenizi tavsiye ederim. Son güncelleme çok sıkıntılı çoğu kişi FPS düşüşü diye konu açmıştı yanlış hatırlıyorsam. FPS mesela 60 ama %99 FPS 12-13 arası gidiyor.

RAM kümülatif bir biçimde dolabilen bir bellek mi çalışan işlemlere göre anlık dolmuyor mu eğer zamanla birikebilen bir bellek ise nasıl temizleyebilirim?
Bi görev yöneticisinden kullanımı atma şansınız var mı?

Yani deneyimlemedim ama internetten baktığım kadarıyla 8 GB RAM ile RDR2 gayet oynanıyor. Bir sıkıntı var. Virüs falan olmasın? Görev yöneticisini açıp RAM kullanımına göre dizip bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
buyrun

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2022.11.14 - 16.44.24.90.png
    Desktop Screenshot 2022.11.14 - 16.44.24.90.png
    175,3 KB · Görüntüleme: 34

Bu konuya bir bakmalısın. Bir sıkıntı var gibi sanki. RAM'inizi kullanmıyor gibi görünüyor ama işlemci tarafında bir sıkıntı var.

kendimde aynı ikiliyi 16 gb ram ile kullanıyorum son zamanlarda 10 20 fps düştü fps oyunlarında driver lardan olabilirmi acaba eski driverleri kurmayı deneyin

Bu konuya bir bakmalısın. Bir sıkıntı var gibi sanki. RAM'inizi kullanmıyor gibi görünüyor ama işlemci tarafında bir sıkıntı var.
kapattım ama hiçbir şey değişmedi dostum.

Anti Malware Service Biraz abartı kullanıyor ancak eskidende böyleydi ve RAM fullenmıyordu birşeyler ters.

normalde 60 FPS Alıyordum şuan 45 FPS ve arada drop giriyor.%99 fps ise yerlerde.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2022.11.14 - 17.02.01.38.png
    Desktop Screenshot 2022.11.14 - 17.02.01.38.png
    175,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
kapattım ama hiçbir şey değişmedi dostum.

Anti Malware Service Biraz abartı kullanıyor ancak eskidende böyleydi ve RAM fullenmıyordu birşeyler ters.

normalde 60 FPS Alıyordum şuan 45 FPS ve arada drop giriyor.%99 fps ise yerlerde.
Hocam ekran kartı sıcaklığı ne durumda ? işlemci frekansı ?
Afterburner aracılığıyla performansı izleyin.
Oyunda 10 dakika geçirdikten sonra SS alıp buraya atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı