- Makaleler
- 12
Darboğaz olmaz, i3 10100F R7 240'ı rahat rahat besler. Ama ileride mutlaka ekran kartını değiştirin, o işlemciye R7 240 yakışmıyor.Şuanda elimde olan AMD Radeon r7 240 4gb
Darboğaz olmaz, i3 10100F R7 240'ı rahat rahat besler. Ama ileride mutlaka ekran kartını değiştirin, o işlemciye R7 240 yakışmıyor.Şuanda elimde olan AMD Radeon r7 240 4gb
Şimdi işlemci ve Rami aldığım zaman anakartım olmadığı için hiç deneyemeyeceğim bozuk çıkarsa diye endişeleniyorum.Darboğaz olmaz, i3 10100F R7 240'ı rahat rahat besler. Ama ileride mutlaka ekran kartını değiştirin, o işlemciye R7 240 yakışmıyor.
Şu an bilgisayarım i7 860 r7 240 4gb ekran kartı 8 GB DDR3 RAM h55 ankaartŞimdi işlemci ve Rami aldığım zaman anakartım olmadığı için hiç deneyemeyeceğim bozuk çıkarsa diye endişeleniyorum.
Bozuk çıkmaları çok düşük olasılıkta olsa da yine de DDR 4 ve uyumlu LGA 1200 soketli anakartla deneme yapabilirsiniz, hiç tanıdığınız yok mu?Şimdi işlemci ve Rami aldığım zaman anakartım olmadığı için hiç deneyemeyeceğim bozuk çıkarsa diye endişeleniyorum.
Alınacak parçalar o sisteme uymaz, hiç denemeyin.Şu an bilgisayarım i7 860 r7 240 4gb ekran kartı 8 GB DDR3 RAM h55 anakart.
Maalesef yokBozuk çıkmaları çok düşük olasılıkta olsa da yine de DDR 4 ve uyumlu LGA 1200 soketli anakartla deneme yapabilirsiniz, hiç tanıdığınız yok mu?
Ama anakart ram ve işlemciyi değiştireceğim o zaman olurmu?Bozuk çıkmaları çok düşük olasılıkta olsa da yine de DDR 4 ve uyumlu LGA 1200 soketli anakartla deneme yapabilirsiniz, hiç tanıdığınız yok mu?
Alınacak parçalar o sisteme uymaz, hiç denemeyin.
O zaman olur, anakartı almadan eski sisteminize 10100F ve 8 GB DDR4 RAM belleği takmaya çalışmayın diyorum. R7 240 neredeyse bütün anakartlarda çalışır.Ama anakart ram ve işlemciyi değiştireceğim o zaman olur mu?
Çok teşekkür ederim şimdilik sadece ram ve işlemciye yetecek kadar param var ama fiyatlar artacak diye şimdi alaşım var ama bozuk çıkarsa diye korkuyorum.O zaman olur, anakartı almadan eski sisteminize 10100F ve 8 GB DDR4 RAM belleği takmaya çalışmayın diyorum. R7 240 neredeyse bütün anakartlarda çalışır.
Yapabilecek bir şey yok. Ama işlemci tarafında korkunuz olmasın, Intel işlemcilerde sorun olma olasılığı yok denecek kadar az.Çok teşekkür ederim şimdilik sadece ram ve işlemciye yetecek kadar param var ama fiyatlar artacak diye şimdi alaşım var ama bozuk çıkarsa diye korkuyorum.
Çok teşekkür ederim sizide meşgul ettim sizin sayenizde aklımdaki bütün sorular bitti.Yapabilecek bir şey yok. Ama işlemci tarafında korkunuz olmasın, Intel işlemcilerde sorun olma olasılığı yok denecek kadar az.
Rica ederim, aklınıza takılan bir soru olursa konu oluşturmayı unutmayın.Çok teşekkür ederim sizide meşgul ettim sizin sayenizde aklımdaki bütün sorular bitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.