i3 10100F ișlemciye ekran kartı önerisi

Merhabalar, i3 10100F ișlemciye göre bir ekran kartı arıyorum. Ekran kartına ayırdığım 800TL'lik bir bütcem var, hangi detayı yazmam gerek tam olarak bilmiyorum sorarsanız söyleyebilirim.
dostum arkadaşım yeni pc aldı söylediğin işlemcinin yanında GT 1030 ile. Ben sana gayet sağlam bi parça olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Piyasada 700-800TL gibi bir fiyatla dolaşıyor şuan. Youtube'da işlemcinle + gt 1030 benchmark diye aratırsan eminim memmun olacağın bir izlenim çıkacak karşına

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bilmem anlatabildim mi ?
Çöp olmadıklarını anlatmaya çalışmış olabilirim.
Son attığım videolara bak.

Ben attım izle.
ŞİMDİ GELELİM ASIL KONUMUZA GTS 250 ne kadar mı ?

Anlatamadın. Ben GT 1030, GTX 1050Tİ'dan güçlü demedim ki zaten. Çöp değiller dedim.

Diyeceklerim bu kadar.
Gördüğünüz gibi GT 1030'dan bile güçlü olan kart 512 MB bile değil 1GB modeli 198 TL, GT 1030 800 TL satıcılar kazıklamaya siz kazıklanmaya devam edin. Attığım gibi çok var Letgo'da kardeşim GT 1030'dan bile güçlü bir kart istersen git GTS 250 al kafan rahat etsin. Tabii önce testlerini de yap.
Anlatamadın. Ben GT 1030, GTX 1050 Ti'dan güçlü demedim ki zaten. Çöp değiller dedim.

Kardeşim 1050 Ti'ı boş ver sen 200 TL'lik GTS 250'ye bak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-02-22-09-14-44-196_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…