i3 10100F RTX 2060 sistemde Roblox çok kasıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Ne yoku? Bilgisayarın babasını ağlatmak mı istiyorsunuz hocam :D trojan gibi şeyler virüs taratma ile geçmez. Temiz bir format atmanız gerek yoksa geçmiş olsun 10K'lık bilgisayarın çöp olur.

(25k)

Windows 10 USB diski yoksa tedarik ve öğrenmen gerekiyor.

Hayvan gibi şey var PC de hocam.

Nasıl format atacağım cahilim.

Forumda nasıl format atacağını gösteren şeyler var konu kısımlarından nasıl format atılır de ben pek hatırlamıyorum da sana 8 GB'lik USB lazım senin Windows 10 mu 11 mi bilmem temiz bir ISO dosyasıyla bir formatla internette videoları da var forumdaki arkadaşlar yardımda eder riske atmaya gerek yok.

İstersen M.2 SSD kullanıyorsan sıfırıyla değiştirmen ve içine temiz Windows atman gerekebilir.

25K'ya 4060 Ti sistemler var. Sistemin 10k eder en fazla. Neyse konumuz bu değil hocam Windows arama kısmına gel sıfırla yaz orada çıkan sıfırla kısmından bulut ile indirme yap.

Ne alaka ekran kartı 13K benim.

Forumda nasıl format atacağını gösteren şeyler var konu kısımlarından nasıl format atılır de ben pek hatırlamıyorum da sana 8 GB'lik USB lazım senin Windows 10 mu 11 mi bilmem temiz bir ISO dosyasıyla bir formatla internette videoları da var forumdaki arkadaşlar yardımda eder riske atmaya gerek yok.
Benim bilgisayarı bilgisayarcı eve gelip kurdu gene format atarmı aynı adamlar?

8 GB USB disk al içi tertemiz olsun Windows 10'u İndirin bu siteden ikincisini seçin ve dosyayı diske yüklemesini sağlayın işlem bitince BIOS'da USB'den başlatman gerekiyor sonrası kolay disklerini temizliceksin sonra Windows'su kurman gereken yere kuracaksın 10'dan 0 sayarken tam o sıra USB diski çıkartıcan sonrası driver yüklemek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı