i3-10100F RTX 3050 sistem nasıldır?

Sistem patlamaz şaka maka elektrik kesintilerinde yoğun yük altında sistemin riske gitmez kaliteli PSU önemli.

Sadece Monitör ve kart fiyatı 10 bin lira idi , Şubat ayında,fiyat normal

Yani bir şey olursa tüm sistem gider diyorsun. 2 yıl garantisi var garantiye yollarım 2 yılda bişey olmazsa, 23 ay olunca değişirim nasıl fikir sence?

Sadece Monitör ve kart fiyatı 10 bin lira idi , Şubat ayında,fiyat normal
Evet öyleydi o zaman.

Yani bir şey olursa tüm sistem gider diyorsun. 2 yıl garantisi var garantiye yollarım 23 ay olunca değişirim nasıl fikir sence?

23 ay içinde bir şey olmayacağı ne malum?

Sadece monitör ve kart fiyatı 10 bin lira idi, şubat ayında, fiyat normal.

Yokla o fiyata 6700 vardı o zamanlar. 3050 overrated bir kart.

23 ay içinde bir şey olmayacağı ne malum?

Yani diyorum ki 24 ay zaten garantili. 23 ay boyunca bir şey olmaz ise bilgisayara PSU'yu değişirim. Ama 24 ay içerisinde bir şey olursa ben PSU değiştirmeden zaten garantiye yollarım. Yani anlatmaya çalıştığım garanti bitmesine yakın PSU'yu kaliteli bir PSU ile değiştiririm.

Yokla o fiyata 6700 vardı o zamanlar. 3050 overrated bir kart.

Zaten ekran kartı tarafında pek AMD'ye yakın bakmıyorum GeForce Experience özellikleri daha çok hoşuma gidiyor. İşlemci kesinlikle AMD olmalıydı ama.

Ben işimi şansa bırakmazdım ama öyle istiyorsan öyle olsun.

Ben parçalara göre fiyat normal dedim,ayrica daha iyisi alinabilirdi de dedim.karistirmayalim.
Remzi hocamın anlatmak istediği parçalar gereksiz pahalı ama bu parçalara göre fazla fiyat ödememişsin diyor zaten.

Ben işimi şansa bırakmazdım ama öyle istiyorsan öyle olsun.
Şans değil hocam zaten garanti kapsamında bir şey olursa benden kaynaklı olmayan değiştirmek zorundalar diye biliyorum. Şansa bırakmıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…