i3-10100F - RX 6600 XT EFI dosyası önerisi

YAAA HAK

Centipat
Daha fazla  
RAM
8gb cl15 2400mhz
SSD veya HDD modeli
jd m2 500gb
Ekran kartı
rx6600xt
Anakart
msi h410m a-pro
İşlemci
i3 10100f
Arkadaşlar bir el atabilir misiniz arkadaşım var anlayan lakin uyuyor uyandıramadım, EFI dosyası Config dosyası lazım uygun olacak.

Bu sistemde Monterey 12.1 altı sürümlerde sıkıntı çıkar, çünkü 6600 XT'nin desteği Monterey 12.1'de eklendi. Bu yüzden Monterey kuracaksınız. Buradan Monterey imajını indirin ve BalenaEtcher ile USB'ye yazdırın, yazma işlemi bitince OC EFI diye bir bölüm oluşur. O bölümün içindeki EFI\OC klasörüne girin ve Intel Comet Lake Masaüstü isimli dosyanın adını config.plist yapın. Sonrasında BIOS ayarlarını yapın ve kuruluma geçmeyi deneyin.

Bu sistemde Monterey 12.1 altı sürümlerde sıkıntı çıkar, çünkü 6600 XT'nin desteği Monterey 12.1'de eklendi. Bu yüzden Monterey kuracaksınız. Buradan Monterey imajını indirin ve BalenaEtcher ile USB'ye yazdırın, yazma işlemi bitince OC EFI diye bir bölüm oluşur. O bölümün içindeki EFI\OC klasörüne girin ve Intel Comet Lake Masaüstü isimli dosyanın adını config.plist yapın. Sonrasında BIOS ayarlarını yapın ve kuruluma geçmeyi deneyin.
dostum denedik olmadı big sur kurup güncellemeyle montereye geçelim diye düşündük

Hocam o AMD işlemciler için, Intel işlemcilerde öyle bir sorun yok. Siz hata mı aldınız? Tam olarak neden kurulmadı?

Hocam kurulum ekranına bir türlü geçemedim

Superio yaziyordu son satirda no device

Monterey atiyorum gene flasha simdi

Ben çok akıllı olduğum için i3 le 6600xt li bir sistem yapıp internette çözüm arıyorum ama yok böyle bir örnek sistem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı