i3-10100F sistem toplama

İyi değil, İtopya veya tek siteden zorunlu mu?
İyi olmayan parçalar hangileri acaba? Toplu olarak tek yerden sipariş vermek istedim ve verdim de. Açıkcası kasa pek önemli değil benim için. Sizce neyi değiştirseydim? Ekran kartı ve Monitör siparişi vermedim henüz.

1. O paraya 144hz + RTX 2060 + i3 10100F toplanıyordu, ayrı ayrı sitelerden.

2. PSU vasat.

3. Kasa nasıl önemli olmayabilir? Kasa fanları, kasanın malzeme kalitesi, tasarımı... gibi yönler önemlidir. Seçtiğiniz kasa zaten kötü mesh olmasına rağmen.

4. Ultra NVMe 500GB çok daha iyiydi seçtiğinizden ve yakın fiyattaydı, A400'de sorun yaşayan vardı ve pek iyi olduğu söylenemez.

5. Anakart olarak bunu seçsen daha iyi olurdu, 4 ram slotu çok da önemli değil. Tabii seni bilmem.

Monitör güzel, ekran kartı modelinde de sorun yok. Şahsen monitörü İtopya'dan almazdım, ölü piksel çıkma veya benzeri durumlarda sıkıntı çıkarabilirler.

Bence buralardan sipariş verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Elimde kaliteli 4 adet Fan var o yüzden aslında kasa önemli değil dedim onlar ile değiştireceğim.
Valla işte Ekran kartı ve Monitör siparişi kaldı sadece ama dediğiniz siteye bakacağım aklıma yattı. Çok ta kötü değildir ya heralde yani umarım.
Attığınız sistem biraz kötü. İsterseniz toplama önerelim.
Siz ne düşünüyorsunuz kötü demekle hangi parçalar mesela? Tabi buyrun.

Hocam 7400TL gibi bir fiyata GTX 1660 Super'li sistem toplamışsınız. Hemde PSU kalitesiz. i3 10100F RTX 2060 Super'li sistem toplanabilirdi.

Hocam 7400TL gibi bir fiyata GTX 1660 Super'li sistem toplamışsınız. Hemde PSU kalitesiz. i3 10100F RTX 2060 Super'li sistem toplanabilirdi.
Hocam henüz ekran kartı ve monitörü almadım psu dan çok memnun kalan arkadaşlarım var fiyatı da uygun gelince öyle yaptık. Ne dersiniz?

Hocam henüz ekran kartı ve monitörü almadım PSU'dan çok memnun kalan arkadaşlarım var fiyatı da uygun gelince öyle yaptık. Ne dersiniz?

Hocam ekran kartı olarak şunu alın.
Hem daha performanslı. Şimdi monitöre bakacağım. Evet PSU'da memnun kalan arkadaşlarınız var fakat elinde patlayan arkadaşlarda var. Bence bir daha düşünün.
PSU olarak da Corsair daha iyi bir seçim olur, bir de İtopya'da indirime girmiş.

Son düzenleme:

Palit GeForce GTX1660 Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj 250 lira daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…