Daha fazla
Aynen hocam onu aradım fakat akakçede yoktu.
Aynen hocam onu aradım fakat akakçede yoktu.
88M37D6R kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Hocam Anakartı dediğiniz MSI B460M-A PRO ile m2 SSD' ni ise Sandisk Ultra 500gb M2.ssd ile değiştiriyorum, uygunmudur?1. O paraya 144hz + RTX 2060 + i3 10100F toplanıyordu, ayrı ayrı sitelerden.
2. PSU vasat.
3. Kasa nasıl önemli olmayabilir? Kasa fanları, kasanın malzeme kalitesi, tasarımı... gibi yönler önemlidir. Seçtiğiniz kasa zaten kötü mesh olmasına rağmen.
4. Ultra NVMe 500GB çok daha iyiydi seçtiğinizden ve yakın fiyattaydı, A400'de sorun yaşayan vardı ve pek iyi olduğu söylenemez.
5. Anakart olarak bunu seçsen daha iyi olurdu, 4 ram slotu çok da önemli değil. Tabii seni bilmem.
Monitör güzel, ekran kartı modelinde de sorun yok. Şahsen monitörü İtopya'dan almazdım, ölü piksel çıkma veya benzeri durumlarda sıkıntı çıkarabilirler.
![]()
Philips 23.8 242E1GAJ/01 1920x1080 144Hz Hdmı Dp 1ms Gaming Monitör - ebrarbilgisayar.com
Philips 23.8 242E1GAJ/01 1920x1080 144Hz Hdmı Dp 1ms Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'da. Philips 242E1GAJ-01 fırsatlarını kaçırmayın!www.ebrarbilgisayar.com
![]()
Philips 242E1GAJ 23.8" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA Full HD Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bence buralardan sipariş verebilirsiniz.
Güç kaynağını da değiştirmen mümkün mü? En azından CV550 gibi bir şey al, SHP'den daha iyi.Hocam Anakartı dediğiniz MSI B460M-A PRO ile m2 SSD' ni ise Sandisk Ultra 500gb M2.ssd ile değiştiriyorum, uygunmudur?
Hocam sanmıyorum şuan müşteri hizmetleri ile görüşüyorum kargolanmadığı için değişim yapacaklar mı acaba açıkcası merak ediyorum. Aslında bu 2 sini değiştirince 100 Lira daha ucuza gelmiş oluyor eski siparişten umarım değiştirirler.Güç kaynağını da değiştirmen mümkün mü? En azından CV550 gibi bir şey al, SHP'den daha iyi.
Yani 100 TL artacağı için 500 liraya kadar psu ile değişebilirim sorun çıkarmazlarsa itopyadan bakma ihtimaliniz varmı Thermaltake gördüm bir tane veya bu ?Hocam sanmıyorum şuan müşteri hizmetleri ile görüşüyorum kargolanmadığı için değişim yapacaklar mı acaba açıkcası merak ediyorum. Aslında bu 2 sini değiştirince 100 Lira daha ucuza gelmiş oluyor eski siparişten umarım değiştirirler.
Ayrıyetten ekran kartında ise Palit 1660 Ti almaya karar verdim fiyat olarak en uygunu bu.Güç kaynağını da değiştirmen mümkün mü? En azından CV550 gibi bir şey al, SHP'den daha iyi.
Ayrıyetten ekran kartında ise Palit 1660 Ti almaya karar verdim fiyat olarak en uygunu bu.Güç kaynağını da değiştirmen mümkün mü? En azından CV550 gibi bir şey al, SHP'den daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.