i3-10100F sistem toplama

Hocam Anakartı dediğiniz MSI B460M-A PRO ile m2 SSD' ni ise Sandisk Ultra 500gb M2.ssd ile değiştiriyorum, uygunmudur?

Güç kaynağını da değiştirmen mümkün mü? En azından CV550 gibi bir şey al, SHP'den daha iyi.
Hocam sanmıyorum şuan müşteri hizmetleri ile görüşüyorum kargolanmadığı için değişim yapacaklar mı acaba açıkcası merak ediyorum. Aslında bu 2 sini değiştirince 100 Lira daha ucuza gelmiş oluyor eski siparişten umarım değiştirirler.
Yani 100 TL artacağı için 500 liraya kadar psu ile değişebilirim sorun çıkarmazlarsa itopyadan bakma ihtimaliniz varmı Thermaltake gördüm bir tane veya bu ?

CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze
Güç kaynağını da değiştirmen mümkün mü? En azından CV550 gibi bir şey al, SHP'den daha iyi.
Ayrıyetten ekran kartında ise Palit 1660 Ti almaya karar verdim fiyat olarak en uygunu bu.
Ayrıyetten ekran kartında ise Palit 1660 Ti almaya karar verdim fiyat olarak en uygunu bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…