i3 10100F ve Gigabyte RTX 2060 uyumlu mu?

SapkaliAdam

Hectopat
Merhaba şöyle bir sistem topladım fakat SSD kapasitesi az. Ya o SSD kalacak Windows'u kuracağım ayrıyeten HDD alıp oyunları da HDD'ye kuracağım ya da 1TB SSD alıp ki ama bence uygun fiyata bulunmaz her şeyi o SSD'ye kurayım. Eğer HDD diyorsanız hangi HDD almalıyım? SSD diyorsanız hangisini almalıyım? Sistem toplamda 6100 lira 5 liralık bütçem kaldı. Ve bu kasaya hangi monitörden almalıyım? 1K - 1.5k bütçem var monitör için 120 veya 144Hz bir oyuncu monitör arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2
Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 OC RGB 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FSP Speed Series 500w 12 Cm Fan 80 Plus Bronze Hydro 500w Actıve Pfc Güç Kaynağı | Trendyol
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kasaya ayırdığım bütçe ayrı monitöre ayırdığım bütçe ayrıdır!

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe diğerlerine bilgili kişiler baksın.

Monitöre karışmayayım ama Seagate Barracuda 1 TB HDD alabilirsiniz.
64 Bit Windows 10 kuracaksanız da RAM kapasitenizi 16 GB'a yükseltmenizi öneririm.

Kasa güzel sadece 240GB ssd yetmeyebilir. Bütçeyi zorlayıp 480GB almakta fayda var. @Reechi nin attığı monitör gayet iyi. O modeli alabilirsiniz monitör olarak.
o ssd kalsa 1tb hdd alsam daha iyi olmaz mı alan açısından? çünkü yükleyeceğim programlar ve oyunların 500e yetmeyeceğini düşünüyorum
Kasa güzel sadece 240GB ssd yetmeyebilir. Bütçeyi zorlayıp 480GB almakta fayda var. @Reechi nin attığı monitör gayet iyi. O modeli alabilirsiniz monitör olarak.
1tb ssdler çok mu pahalı olur? ve 500gb lik önereceğiniz bu sistemle uyumlu ssd var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…