lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #11 Caner Uncu dedi: Yavaşlama varsa istersen atabilirsin. Dediğim gibi sorun yaşamıyorsan güncellik açısından 11'de kalman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tasarımını felan beğeniyorum 10'un ondan geçmek istedim Caner Uncu dedi: Windows 11'de kalmanızı öneririm eğer bir problem yaşamıyorsanız. O şekilde de USB'ye yazdırabilirsiniz Rufus'la da. Burada indirme ve kurulum detaylıca mevcut: Windows 10 22H2 ISO Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İsoyu media creation tool'dan indiriyorum hocam. USB'ye rufusdan yazacağım. Olur dimi Son düzenleme: 27 Eylül 2023
Caner Uncu dedi: Yavaşlama varsa istersen atabilirsin. Dediğim gibi sorun yaşamıyorsan güncellik açısından 11'de kalman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tasarımını felan beğeniyorum 10'un ondan geçmek istedim Caner Uncu dedi: Windows 11'de kalmanızı öneririm eğer bir problem yaşamıyorsanız. O şekilde de USB'ye yazdırabilirsiniz Rufus'la da. Burada indirme ve kurulum detaylıca mevcut: Windows 10 22H2 ISO Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İsoyu media creation tool'dan indiriyorum hocam. USB'ye rufusdan yazacağım. Olur dimi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 27 Eylül 2023 #12 Olur.