Windows 10 kuracağım hocam nasıl kuracağım usbye microsoftun tool aracısıyla windows 10'u yükleyip direk kuracak mıyımPek fark etmez, neredeyse aynılar zaten. Hangisini beğenirsen onu kur.
Windows 10 kuracağım hocam nasıl kuracağım usbye microsoftun tool aracısıyla windows 10'u yükleyip direk kuracak mıyım
Rufus olmadan media cretion tool ile yazsam olur muMicrosoft'un sitesinden ISO dosyasını indirip Rufus veya Ventoy ile yazacaksınız.
O şekilde de USB'ye yazdırabilirsiniz Rufus'la da. Burada indirme ve kurulum detaylıca mevcut:Windows 10 kuracağım hocam, nasıl kuracağım? USB'ye Microsoft'un tool aracısıyla Windows 10'u yükleyip direkt kuracak mıyım?
Mediacreatontool önermiyorum çok yavaş.Rufus olmadan media cretion tool ile yazsam olur mu
Hocam 11 formatı mı atıyım? Format gerekli mi gerekli değilse atmayabilirim 1 buçuk senedir formatlamıyorumWindows 11'de kalmanızı öneririm eğer bir problem yaşamıyorsanız.
O şekilde de USB'ye yazdırabilirsiniz Rufus'la da. Burada indirme ve kurulum detaylıca mevcut:
Windows 10 22H2 ISO
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...www.technopat.net
Yavaşlama varsa istersen atabilirsin. Dediğim gibi sorun yaşamıyorsan güncellik açısından 11'de kalman daha iyi olur.Hocam 11 formatı mı atayım? Format gerekli mi? Gerekli değilse atmayabilirim 1 buçuk senedir formatlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.