i3 10105F için M.2 destekli anakart önerisi

okan21600

Hectopat
Daha fazla  
i3 10105F işlemci alacağım. Buna uygun M.2 destekli alabileceğim F/P anakart var mı? Bir de RAM'leri 3200'lük almak istiyorum ama işlemcinin 2666MHz destekledeğini duydum. Nasıl oluyor, bilgi verebilecek ve anakart önerisinde bulanabilecek var mı?

Bütçe nedir tam olarak?

Olabilir. RAM frekansını böylece 3200MHz'e çıkarabilirsin.

Veya az çıksın:

Bütçe nedir?

bütçe 1000-1200 civarı epey araştırdım anakartı genelde b410 b460 ve h510 modellerini öneriyorlar kararsız kaldım epey
Bütçe nedir tam olarak?

Olabilir. RAM frekansını böylece 3200MHz'e çıkarabilirsin.

Veya az çıksın:

herhangi bişey yapmam gerekiyormu peki 2666 mhz nin üstünde çıkmam için anakart otomatikmen yapabiliyomu bunu

Herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu peki 2666 MHz'nin üstünde çıkmam için anakart otomatik olarak yapabiliyor mu bunu?

Anakartın kendiliğinden desteği var yüksek RAM frekansı için, sadece BIOS'tan XMP profilini açman yeterli BIOS'u güncelleyip (illa güncellemene gerek yok ancak hep en günceli tavsiye ediyoruz genelde).

Anakartın kendiliğinden desteği var yüksek RAM frekansı için, sadece BIOS'tan XMP profilini açman yeterli BIOS'u güncelleyip (illa güncellemene gerek yok ancak hep en günceli tavsiye ediyoruz genelde).

Anladım teşekkürler hocam peki yeni alacağım anakart güncel olarak gelmesi gerekmiyor mu zaten

Anladım teşekkürler hocam peki yeni alacağım anakart güncel olarak gelmesi gerekmiyor mu zaten?

Genelde hayır, ben hazır sistem aldım güncellenmedi mesela. Kendim elle güncelledim.

BIOS güncelleyeceksen yalnız elektrik şebekesinin stabil olduğundan emin ol, güncelleme esnasında elektrik giderse anakartın Fatiha'sını okuyabiliriz. Servise gönderip çipine yeniden BIOS yazdırman gerekir yani tamamen kullanım dışı olmaz.

İstersen bir bilgisayar sitesinden (örneğin İtopya veya İncehesap, Sinerji falan) talep edebilirsin arayarak.

Genelde hayır, ben hazır sistem aldım güncellenmedi mesela. Kendim elle güncelledim.

BIOS güncelleyeceksen yalnız elektrik şebekesinin stabil olduğundan emin ol, güncelleme esnasında elektrik giderse anakartın Fatiha'sını okuyabiliriz.

İstersen bir bilgisayar sitesinden (örneğin İtopya veya İncehesap, Sinerji falan) talep edebilirsin arayarak.
anladım hocam cevaplarınız için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı