i3 10105F - RX 580 sisteme PSU önerisi

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16gb 3200 mhz
İşlemci
i3 10105f
Merhaba. Toplamak istediğim kasa için güç kaynağı arıyorum marka önemli değil watt yeterli mi emin değilim. İşlemcim i3-10105F sitesinde 500W yeterli olacağı yazıyor ama buna ekran kartını katmadıklarını düşünüyorum. RX 580 kullanacağım çok watt ister o da biliyorsunuzdur zaten. Demem o ki RX 580 - i3 10105F yetecek PSU lazım.
Not: Sistemi güncellemicem veya yükseltmicem fazlasına gerek yok.

Merhaba. Toplamak istediğim kasa için güç kaynağı arıyorum marka önemli değil watt yeterli mi emin değilim. İşlemcim i3-10105F sitesinde 500W yeterli olacağı yazıyor ama buna ekran kartını katmadıklarını düşünüyorum. RX 580 kullanacağım çok watt ister o da biliyorsunuzdur zaten. Demem o ki RX 580 - i3 10105F yetecek PSU lazım.
Not: Sistemi güncellemicem veya yükseltmicem fazlasına gerek yok.

450W bile yeterli olur bu sisteme ancak 8 pin girişi var mı bilmiyorum bu PSU'nun.

Edit: Evet 2 adet 6+2 pin ekran kartı bağlantısı varmış sistemine tamamen yetecektir.

450W bile yeterli olur bu sisteme ancak 8 pin girişi var mı bilmiyorum bu PSU'nun.

Edit: Evet 2 adet 6+2 pin ekran kartı bağlantısı varmış sistemine tamamen yetecektir.
Bu varken yeri yok H3'lerin.

500W yeter. Bütçe ne kadar?

Bütçem çok az kasayla birlikte almayı düşünüyorum sertifika vs görmedim bir sorun çıkar mı?
Edit: Kasa ve PSU Power Boost'un.

Tercih meselesi değil. PK550D hem daha kaliteli, hem de daha güçlü.

Fiyat olarak yine beni aşıyor 500W yetiyorsa sorun yok hocam, güç kaynağında sertifika olmaması sorun çıkarır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı