i3-12100F AIDA64 Extreme test sonucu nasıl?

bathndogan

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Ekran kartı
ARC A750
Anakart
Asus Prime H610M-R D4
İşlemci
i3 12100-F
Arkadaşlar merhaba, i3-12100F ve Arc A-750 ekran kartı sahibiyim. Yeni bir hazır sistem aldım ve işlemcimin tam performans ve en ince detayının düzgün çalışıp çalışmadığını anlamak istiyorum. Bundan mütevellit AIDA64 Extreme testini 10 dakika boyunca gerçekleştirdim ve resimde de görüldüğü üzere işlemcim maksimum 61 dereceyi gördü. Sizce test değerleri nasıldır? Eğer test değerleri düzgün ise başka test yapmama gerek var mıdır yoksa içim rahat bir şekilde işlemcimin düzgün çalıştığını kabul etmeli miyim, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• işlemci testi.png
    işlemci testi.png
    40,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
AIDA64 performans testi için uygun değil, bunun yerine mesela Cinebench R15 indirip CPU Single Core, Multi Core testleri yaparsan anlaşılır, GPU için unigine yazılımlarını kullanabilirsin.

AIDA64 performans testi için uygun değil, bunun yerine mesela Cinebench R15 indirip CPU Single Core, Multi Core testleri yaparsan anlaşılır, GPU için unigine yazılımlarını kullanabilirsin.
Hocam dediğiniz gibi R23 testini gerçekleştirdim. 10 dakikalık multi core testinde işlemcim maksimum 66 dereceyi gördü. Ancak pts değerleri düşük mü geldi çünkü cpu-monkey'de 8443 puan alınmış.

Dosya Ekleri

• r23 hem multi hem single.png
    r23 hem multi hem single.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Adsız.png
    Adsız.png
    73,7 KB · Görüntüleme: 36
Hocam dediğiniz gibi R23 testini gerçekleştirdim. 10 dakikalık multi Core testinde işlemcim maksimum 66 dereceyi gördü. Ancak pts değerleri düşük mü geldi çünkü CPU-monkey'de 8443 puan alınmış.

Normal hocam, o sitelerdeki testler hiçbir arka plan uygulaması çalışmayan Windows ile yapılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı