Lejvarg Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 247 27 Haziran 2024 #1 Selam arkadaşlar, bu fanı buldum aslında ama daha iyisi uygunu var mı? Bir de anakartıma uyumlu mu acaba? Anakartım: ASUS EX-B660M-V5 D4. Fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi şahsen ama kaliteli bir şey olsun yani. Bütçe maksimum 1200. Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr
Selam arkadaşlar, bu fanı buldum aslında ama daha iyisi uygunu var mı? Bir de anakartıma uyumlu mu acaba? Anakartım: ASUS EX-B660M-V5 D4. Fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi şahsen ama kaliteli bir şey olsun yani. Bütçe maksimum 1200. Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr
Sedus Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Attığın model güzel yeğenim için topladığımızda kullanıyorduk.
XeNa34 Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Haziran 2024 #3 O işlemciyi stok fan besler pahallı birşey almaya gerek yok
Lejvarg Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 247 27 Haziran 2024 #4 XeNa34 dedi: O işlemciyi stok fan besler pahalı bir şey almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda iken 83 derecelere kadar çıkıyor geçen Assetto Corsa girdim 94 falan gördü.
XeNa34 dedi: O işlemciyi stok fan besler pahalı bir şey almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda iken 83 derecelere kadar çıkıyor geçen Assetto Corsa girdim 94 falan gördü.
XeNa34 Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Haziran 2024 #5 Lejvarg dedi: Hocam oyunda iken 83 derecelere kadar çıkıyor geçen Assetto Corsa girdim 94 falan gördü. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava akışını kontrol et o derecelere çıkacak bir işlemci değil bence
Lejvarg dedi: Hocam oyunda iken 83 derecelere kadar çıkıyor geçen Assetto Corsa girdim 94 falan gördü. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava akışını kontrol et o derecelere çıkacak bir işlemci değil bence
Lejvarg Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 247 27 Haziran 2024 #6 XeNa34 dedi: Kasanın hava akışını kontrol et o derecelere çıkacak bir işlemci değil bence. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edebilirim hocam? Elimle baktığım zaman hava geliyor ama pek anlamam.
XeNa34 dedi: Kasanın hava akışını kontrol et o derecelere çıkacak bir işlemci değil bence. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edebilirim hocam? Elimle baktığım zaman hava geliyor ama pek anlamam.