kenzai Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 530 Çözümler 2 Yer Trondheim 9 Mart 2024 #11 Snowsat dedi: Fiyat farkı yokmuş sanırım ama bütçe yetiyorsa daha iyi kasa olsa tadından yenmez aylar önce Rampage kasa alan arkadaşım bu vakite kadar bir sıkını yaşamadı ama PSU olarak Rampage kullanmıyordu Zalman kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe olsa işlemciyi i5 yapardım, kasa önemli ama fazla bütçem yoktu maalesef.
Snowsat dedi: Fiyat farkı yokmuş sanırım ama bütçe yetiyorsa daha iyi kasa olsa tadından yenmez aylar önce Rampage kasa alan arkadaşım bu vakite kadar bir sıkını yaşamadı ama PSU olarak Rampage kullanmıyordu Zalman kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe olsa işlemciyi i5 yapardım, kasa önemli ama fazla bütçem yoktu maalesef.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.968 Çözümler 7 9 Mart 2024 #12 kenzai dedi: Hocam bütçe olsa işlemciyi i5 yapardım, kasa önemli ama fazla bütçem yoktu maalesef. Genişletmek için tıkla... Bütçen çıkmasa bile çok iyi bi alışveriş hala 2-3 hafta sahibinden satıcılarıyla uğraşmaktan kurtuldun sonuçta.
kenzai dedi: Hocam bütçe olsa işlemciyi i5 yapardım, kasa önemli ama fazla bütçem yoktu maalesef. Genişletmek için tıkla... Bütçen çıkmasa bile çok iyi bi alışveriş hala 2-3 hafta sahibinden satıcılarıyla uğraşmaktan kurtuldun sonuçta.
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #13 Arkadaşlar, şüpheniz olmadan alın. Gayet ve gayet uygun bir sistem. Açmayacağı oyun yok.
R Ryzhem Femtopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #14 Sistemi almayı düşünüyorumda Rampage kasamı Game Booster mı almalıyım.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 9 Mart 2024 #15 Ryzhem dedi: Sistemi almayı düşünüyorumda Rampage kasamı Game Booster mı almalıyım. Genişletmek için tıkla... İkiside temelde birbirinin laciverti. Bütçen varsa Vento yap. Yoksa beyaz olması açısından Rampage seç. Görüntü olur hiç değilse.
Ryzhem dedi: Sistemi almayı düşünüyorumda Rampage kasamı Game Booster mı almalıyım. Genişletmek için tıkla... İkiside temelde birbirinin laciverti. Bütçen varsa Vento yap. Yoksa beyaz olması açısından Rampage seç. Görüntü olur hiç değilse.