My Funny Valentine
Hectopat
Kasa Corsair Spec Delta işlemci soğutucusu stok fan ekran kartı da RX 6600 işlemci çok ısınır mı?
Kasa Corsair Spec Delta işlemci soğutucusu stok fan ekran kartı da RX 6600 işlemci çok ısınır mı?
Abileri kadar ısınmaz (I5-I7 vs.). Stok fan yeterli olacağını düşünüyorum. Ama biraz daha serin çalıştırmak istiyorum derseniz SE-224-XT öneririm.
Yanında gelen yeni nesil Intel stok soğutucusu yeterli, pek ısınmıyor. İşin içinde kasa da bir etken, ona da bakmak lazım. Normal koşullarda ısınmaz.
Kasanın soğutma performansını bilmiyorum, daha bilgili üyelerimiz yorum yapabilir.Corsair Spec Delta.
Kasanın soğutma performansını bilmiyorum, daha bilgili üyelerimiz yorum yapabilir.
Kasa sebebiyle ısınabilir. Fakat normalde pek ısınmaz.
Rehber: Kasa Tier List
Öncelikle bu listeyi birlikte yaptığım @The Man From E.A.R.T.H.'e teşekkür ederim. Merhaba, bugün sizlerle uzun zamandır @The Man From E.A.R.T.H. ile yapmayı düşündüğümüz "Kasa Tier List"ini 2 haftalık yoğun uğraşımız sonucunda bitirmiş bulunmaktayız 🥳 Öncelikle siz sormadan bazı tahmini...www.technopat.net
Kasa tier list de F tier.
Pek bir şey beklemeyin %80 fason maldır.Hocam aslında bilgisayara nasıl işlemci soğutucusu takacağımı bilsem alırım onunla ilgili bir rehber var mı sosyal de.
Bu işlemci nasıl? GameBooster NITRO 120 ARGB Kontrolcülü 120mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.