i3-12100F işlemci soğutucu önerisi

erkancangnd

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060 12GB
Anakart
H610M H V2 DDR4
İşlemci
İ3-12100F
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Benim işlemci i3 12100F çoğu hikayeli oyunlarda 90 dereceyi görüyor şu an stok soğutucu takılı. Yeni bir fan almayı düşünüyorum ama hangisi iyidir hangisi sistemimle uyumlu bilmiyorum şöyle güzel performanslı bir soğutucu önerirseniz sevinirim (sıvı soğutma değil fan alacağım o yüzden sıvı soğutma önermeyin) bütçem 1500-2000 TL arası

Sistemim: Kasa: Rampage X-base
Anakart: H610M h V2 DDR4.
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: RTX 3060 12 GB.
RAM: 16 GB.

Son düzenleme:
Bütçe nedir? En f/p olarak şu 800 liraya şu var. 12400f, 13400f, R5 5600, R5 7500f vs için yeterli bir soğutucu. Daha iyisi olsun derseniz 1300 lira civarına Burst Assassin, 1500 liraya da Phantom Spirit var.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Benim işlemci i3 12100F çoğu hikayeli oyunlarda 90 dereceyi görüyor şu an stok soğutucu takılı. Yeni bir fan almayı düşünüyorum ama hangisi iyidir hangisi sistemimle uyumlu bilmiyorum şöyle güzel performanslı bir soğutucu önerirseniz sevinirim (sıvı soğutma değil fan alacağım o yüzden sıvı soğutma önermeyin)

Sistemim: Kasa: Rampage X-base
Anakart: H610M h V2 DDR4.
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: RTX 3060 12 GB.
RAM: 16 GB.

Merhaba bu kasanıza uyacaktır.

157mm CPU soğutucu desteği var kasanın. Ürün 154mm. Evet olur.
Ama içindeki parçalar birbirine çok yakın sığmazsa sıkıntı olur benim için

Merhaba bu kasanıza uyacaktır.
Merhaba reis açtığım konuya yanıt verdiğin için teşekkür ederim. Sana bir soru sormak istiyorum benim alacağım fan thermalright phantom spirit bu fan benim kasama sığr mı bilmiyorum buna dair bir konu açtım fakat cevap veren olmadı. Kasamda parçalar birbirine çok yakın bu fan sığar mı bilmiyorum sence sığar mı ?

Son düzenleme:
Ama içindeki parçalar birbirine çok yakın sığmazsa sıkıntı olur benim için.

Merhaba reis açtığım konuya yanıt verdiğin için teşekkür ederim. Sana bir soru sormak istiyorum benim alacağım fan Thermalright Phantom Spirit bu fan benim kasama sığr mı bilmiyorum buna dair bir konu açtım fakat cevap veren olmadı. Kasamda parçalar birbirine çok yakın bu fan sığar mı bilmiyorum sence sığar mı?

Hocam Phantom Spirit sığmayabilir net bir fikrim yok detaylıca bakmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı