i3 12100F RTX 2060 sistemde Forza düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

zepzenG

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB GSKILL
Ekran kartı
RTX 2060 VENTUS GP OC
Anakart
H610M BOMBER
İşlemci
i3 12100f
i3 12100F RTX 2060 GP OC 16 GB 3200 MHz RAM ile ilk başlarda Forza Horizon 4 ultrada 120 RDR2 yüksek ayarlarda tam hatırlamıyorum ama 60'dan yüksekdi. Sonra durduk yere ekran kartımın 1 fanı yerinden çıktı. Bende birkaç kez ekran kartını yerinden çıkartıp taktım. Ondan sonra FPS değerlerim yarısına düştü. Forza'da ultrada 60 alıyorum RDR2 de ortada 30 40 alıyorum servisine gönderdim ama FPS değerleri normal dendi. Tabii bu sırada fanıda yapıldı orayı çok takmayın. Acaba ekran kartını çıkartıp takarken bir zarar mı verdim diyorum ama bunu servis anlamaz mıydı? Sorunun ekran kartında olduğundan emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartınızın yük altında ısı değerleri nasıl?

Canınızı sıkmak istemem ama o kart ilk çıktıgında birkaç kişi yazmıştı termal pad tasarımı kötü Ventus almayın diye.

Canınızı sıkmak istemem ama o kart ilk çıktıgında birkaç kişi yazmıştı termal pad tasarımı kötü Ventus almayın diye.

Isısında ve kullanımında hiçbir sorun yok kullanımı 85 üstü hep kullanımı ısısıda 60 70.

Kartınızın yük altında ısı değerleri nasıl?
60 70. Ekran kartı ısınmıyor sorun burda önceden kendini soğutmak için fan sesi çıkarırdı oda fazla olmuyor

Bilgisayarım ekran kartını kullanmıyor sebebi ne olabilir?

normalde 120 140 fps almam gerekirken 70 alıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…