Çözüldü i3 12100F sistem BIOS ekranında çıkınca ''No Signal'' hatasıyla BIOS'a atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enestuez

Femtopat
Daha fazla  
Yeni sistem aldım, BIOS ekranında RAM hızlarını yükselttikten sonra çıkınca sistem kendini kapatıyor. Tekrar girdiğinde yine BIOS'a atıyor Windows'a nasıl geçebilirim?

Anakart: Gigabyte H610M-H

Dosya Ekleri

• 16833800998733005266818374291758.jpg
    235,5 KB · Görüntüleme: 51
RAM hızınızı muhtemelen çok fazla ayarladınız ondan böyle oluyor. RAM hızınızı düşürüp deneyebilirsiniz.

Yeni sistem aldım, BIOS ekranında RAM hızlarını yükselttikten sonra çıkınca sistem kendini kapatıyor. Tekrar girdiğinde yine BIOS'a atıyor Windows'a nasıl geçebilirim?

Anakart: Gigabyte H610M-H

Anakartı , restore default yap tekrar dene

Hocam dediğim gibi RAM hızlarını fazla ayarlamışsınız RAM hızlarını düşürün olacaktır.

Hocam düşürdüm olmadi zaten RAM hızını ben ayarlamadim hazir profilde ayarlanmış, zaten RAM 3200 MHz. Yani neden olmasın.

Hocam düşürdüm olmadi zaten RAM hızını ben ayarlamadim hazir profilde ayarlanmış, zaten RAM 3200 MHz. Yani neden olmasın.
RAM'in maks hızının üstüne ayarlarsanız böyle oluyor fakat sorun bundan değilmiş. BIOS ayarlarını sıfırlayıp deneyin.

RAM'in maksimum hızının üstüne ayarlarsanız böyle oluyor fakat sorun bundan değilmiş. BIOS ayarlarını sıfırlayıp deneyin.

Hocam olmuyor BIOS'tan cikis yaptığımda sistemi kapatıyor yeniden açtığında sinyal yok deyip tekrar BIOS'a atiyor.

bios ' dayken f7'ye bas sonra sonra yes'i işaretler save and exit yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…