i3 12100F sisteme singleplayer oyun önerisi

Arthurmorg

Hectopat
Daha fazla  
Sürükleyici hikayeye sahip bir oyun arıyorum AAA ve popüler oyunların çoğunu biliyorum.
Grafikleri önemli değil hikayesi güzel olsun yeterli.
Arc a750.
i3 12100F.

Ben The Last of Us'a başladım tekrardan. Önceden PS3'te bitirmiştim ama yine de çok zevkli saatlerce oynadım. Optimizasyon sorunları da büyük ölçüde giderilmiş çok akıcı oynatıyor. Öneririm.

Bende de aynı sistem var. Kesinlikle RDR2 öneririm. 1080p Ultra ayarlarda 60FPS'den aşağı düşmüyorsunuz. Arc A750 RTX 3060 Ti performansı veriyor RDR2 de. Özellikle ReSize BAR özelliğiniz açıksa çok iyi performans alırsınız.

Ben The Last of Us'a başladım tekrardan. Önceden PS3'te bitirmiştim ama yine de çok zevkli saatlerce oynadım. Optimizasyon sorunları da büyük ölçüde giderilmiş çok akıcı oynatıyor. Öneririm.

PC almadan önce yayıncılardan bitirmiştim seriyi ilerleyen zamanlarda unutursam oynarım teşekkürler.

Bende de aynı sistem var. Kesinlikle RDR2 öneririm. 1080p Ultra ayarlarda 60FPS'den aşağı düşmüyorsunuz. Arc A750 RTX 3060 Ti performansı veriyor RDR2 de. Özellikle ReSize BAR özelliğiniz açıksa çok iyi performans alırsınız.

RDR2'yi yeni oynadım hocam bitireli 2 hafta oldu.

Yanlış anlamayın ama ben Doki Doki diyeceğim. Hikaye sarabilirde sarmayabilirde belli olmaz.

Onu eski sistemimde oynamıştım çok hoşuma gitmişti teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı