i3-12100F stok fanı vızıldıyor

samet4747

Hectopat
Arkadaşlar oyunlarda ve yük altında acayip ses çıkarıyor, aşağıya video bırakıyorum.

Boşta AIDA64 değerleri:

1660386503475.png

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıcaklık normal gibi, sesin kasa, ekran kartı veya PSU fanından gelmediği kesin mi?

@samet4747 hocam hala sorun var mı nasıl hallettin benim stok fanda öyle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu şekil çalışıyor.

Benim işlemcim bir süre önce bozuldu. Anakartım yandı ve sonucunda işlemci de gitti. Intel'e gönderdim değişim yaptılar direkt, yeni gelen işlemcimin fanın da vızıldama yoktu.

@samet4747 Geçmiş olsun hocam ya kötü olmuş valla benimki de öyle olur mu ki hocam bende korkuyorum kimisi işlemci diyor kimisi m2 ssden kaynaklı anlayamadım sourunu gittim sıvı soğutucu aldım onun gelmesini bekliyorum

@samet4747 Geçmiş olsun hocam ya kötü olmuş vallahi benimki de öyle olur mu ki hocam bende korkuyorum kimisi işlemci diyor kimisi M.2 SS'den kaynaklı anlayamadım sourunu gittim sıvı soğutucu aldım onun gelmesini bekliyorum

Hocam bilmiyorum fakat bana yeni gelen işlemci, sistemi ilk aldığımdaki işlemciden daha stabil. O işlemci boşta bildiğin ısınıyordu, bu işlemci daha serin ve dolaysıyla fanı daha sessiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı