EXQDIA Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Ben geçen hafta İtopya sitesinden TECHNOPAT-MAGIC/Intel Core i3 13100F/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/1TB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu bilgisayarı sipariş ettim. Bu sistemdeki işlemci iyi midir? Stok soğutucusu yok diyenler var bu doğru mu? Soğutucu almaya gerek var mı sistem için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben geçen hafta İtopya sitesinden TECHNOPAT-MAGIC/Intel Core i3 13100F/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/1TB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu bilgisayarı sipariş ettim. Bu sistemdeki işlemci iyi midir? Stok soğutucusu yok diyenler var bu doğru mu? Soğutucu almaya gerek var mı sistem için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
6 617210 Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 29 Mayıs 2023 #2 Kutu açılış videosunda içinde stok soğutucu var olarak görünüyor. Ama sıcaklıklar oyun içinde yüksek olursa iyi bir soğutucu ile değiştirirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kutu açılış videosunda içinde stok soğutucu var olarak görünüyor. Ama sıcaklıklar oyun içinde yüksek olursa iyi bir soğutucu ile değiştirirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lixue3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.663 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 Stok. EXQDIA dedi: Ben geçen hafta İtopya sitesinden TECHNOPAT-MAGIC/Intel Core i3 13100F/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/1TB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu bilgisayarı sipariş ettim. Bu sistemdeki işlemci iyi midir? Stok soğutucusu yok diyenler var bu doğru mu? Soğutucu almaya gerek var mı sistem için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Fan ile geliyor.
Stok. EXQDIA dedi: Ben geçen hafta İtopya sitesinden TECHNOPAT-MAGIC/Intel Core i3 13100F/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/1TB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu bilgisayarı sipariş ettim. Bu sistemdeki işlemci iyi midir? Stok soğutucusu yok diyenler var bu doğru mu? Soğutucu almaya gerek var mı sistem için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Fan ile geliyor.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.751 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 EXQDIA dedi: Ben geçen hafta İtopya sitesinden TECHNOPAT-MAGIC/Intel Core i3 13100F/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/1TB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu bilgisayarı sipariş ettim. Bu sistemdeki işlemci iyi midir? Stok soğutucusu yok diyenler var bu doğru mu? Soğutucu almaya gerek var mı sistem için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çıkıyor stok soğutucu. Bu işlemciye yeter almanıza gerek yok ama isterseniz alabilirsiniz.
EXQDIA dedi: Ben geçen hafta İtopya sitesinden TECHNOPAT-MAGIC/Intel Core i3 13100F/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/1TB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu bilgisayarı sipariş ettim. Bu sistemdeki işlemci iyi midir? Stok soğutucusu yok diyenler var bu doğru mu? Soğutucu almaya gerek var mı sistem için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çıkıyor stok soğutucu. Bu işlemciye yeter almanıza gerek yok ama isterseniz alabilirsiniz.
EXQDIA Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 @Saint Lucia @the Prodigy @260116 Hyper_6902 dedi: Çıkıyor stok soğutucu. Bu işlemciye yeter almanıza gerek yok ama isterseniz alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler.
@Saint Lucia @the Prodigy @260116 Hyper_6902 dedi: Çıkıyor stok soğutucu. Bu işlemciye yeter almanıza gerek yok ama isterseniz alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.751 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #6 EXQDIA dedi: @Saint Lucia @the Prodigy @260116 tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
EXQDIA dedi: @Saint Lucia @the Prodigy @260116 tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.849 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 29 Mayıs 2023 #7 Hazır sistem olduğundan stok soğutucu olmasa bile muadil bir soğutucu takarlar. Stok soğutucu ile gelecektir.
Hazır sistem olduğundan stok soğutucu olmasa bile muadil bir soğutucu takarlar. Stok soğutucu ile gelecektir.