BayHavalı1903
Femtopat
Daha fazla
40 FPS size ne kadar zevk verir ki? AyrıcaArkadaşlar, bir işlemci almaya karar verdim ChatGPT soruşturmama göre fiyat bayağı az ve CS, Valorant GTA 5, FIFA 21-22 gibi oyunları 40-60 FPS rahat oynarsın diyor ama bilen kişilere de bir sormak istedim alınır mı? Alınmaz mı hani en fazla 1000-1200 TL'ye alırsın diyor.
Dediğim işlemci: Intel Core i3-2100
Sizce ChatGPT'nin dediği kadar var mı yoksa ChatGPT hafif sallıyor mu pek bilgim yok işlemci ile falan çünkü.
40 FPS size ne kadar zevk verir ki? Ayrıcahepsi yalan diyebilirim, CS işlemci dayalı oyun. i5 4590 işlemcim var 100 FPS alıyorum en düşük ayarlarda. Ama ekran kartına da bağlı. Ekran kartın ne?
i3 hem i5'ten daha az çekirdekli ve daha düşük nesil olduğundan 30 FPS verir Minecraft ayarlarında.
GTA V açmaz bu aradanerede 60 40 FPS?
100 liraya bile alırsınız i3 2100'ü. i5 3470 gibi bir işlemci bakabilirsiniz, bahsettiğiniz oyunlarda çok daha iyi performans alırsınız ve 500-600 TL bandında bulabilirsiniz.
40 FPS size ne kadar zevk verir ki? Ayrıcahepsi yalan diyebilirim, CS işlemci dayalı oyun. i5 4590 işlemcim var 100 FPS alıyorum en düşük ayarlarda. Ama ekran kartına da bağlı. Ekran kartın ne?
i3 hem i5'ten daha az çekirdekli ve daha düşük nesil olduğundan 30 FPS verir Minecraft ayarlarında.
GTA V açmaz bu aradanerede 60 40 FPS?
Ve ekran kartı öneriniz varsa ona da bakabilirim. Ekran kartım iyi işlemcim kötü olursa veyahut işlemcim iyi ekran kartım kötü olursa sıkıntı çıkartıyor mu?
Evet, iyidir. 3770'ler 1500 TL civarlarına çıkmışlar, o parayı hak ettiklerini düşünmediğim için 3470 önerdim. Bahsettiğiniz oyunlarda 60+ FPS verebilecek bir işlemci.
Biri kötü olursa FPS sorunu yaşarsın. Şu anki ekran kartın nedir? Bütçeni belirtirsen öneri verebilirim.
Evet, iyidir. 3770'ler 1500 TL civarlarına çıkmışlar, o parayı hak ettiklerini düşünmediğim için 3770 önerdim. Bahsettiğiniz oyunlarda 60+ FPS verebilecek bir işlemci.
Biri kötü olursa FPS sorunu yaşarsın. Şu anki ekran kartın nedir? Bütçeni belirtirsen öneri verebilirim.
GTX 760 önerebilirim, üstünde darboğaz olabilir. 1000 TL civarlarında piyasası.
Bu arada GTA 5 Enhanced Edition önerilen sistem gereksinimlerinde de i5 3470 ve GTX 760 vardı yanlış hatırlamıyorsam. 1080 yüksek ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi yaşarsınız.
100 TL'ye satılan işlemciye 1200 TL demedi garip, fiyat konusunda çok saçmalıyor ChatGPT.