i3-2100 alınır mı?

Hocam, ChatGPT'nin dediğine göre bu iki kombinasyonu yani GTX 760+i5 3470 alırsam PSU kötülüğünden dolayı kapanma ya da resetleme yapabilir diyor doğru mu?
Olabilir, güç kaynağınız nedir?

Hocam, ChatGPT'nin dediğine göre bu iki kombinasyonu yani GTX 760+i5 3470 alırsam PSU kötülüğünden dolayı kapanma ya da resetleme yapabilir diyor

Yani bi 30 dakika az önce kasayı açıp baktım. "Regular 350 Watt" yazıyordu birde üstünde "400 W Peak"

Yani güç kaynağım 350 Watt diyebilirim, eğer sıkıntı çıkarır ise bir tanede PSU alırız yapacak bir şey yok.

Evet, güç kaynağı yetersiz kalacaktır 170W bir ekran kartı için. PSU değiştirmek yerine 750 Ti da alabilirsiniz. GTX 760'ın üçte biri kadar güç tüketiyor ama performans olarak birbirlerine yakın kartlar.

Kanka bak mesela piyasaları çok ucuz 1200 1000 TL abartı fiyat ben i5 2400 aynı pin HD7850 aldım 500 TL'ye.

Cevaplarınız sorularıma bayağı cevap verdi hocam teşekkürler bu saatte yardım ettiğiniz için. Bundan sonra ChatGPT'ye çok az güveneceğim çünkü bana bayağı yanlış şeyler öğretmiş , iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…