Hocam, ChatGPT'nin dediğine göre bu iki kombinasyonu yani GTX 760+i5 3470 alırsam PSU kötülüğünden dolayı kapanma ya da resetleme yapabilir diyor doğru mu?
Evet, güç kaynağı yetersiz kalacaktır 170W bir ekran kartı için. PSU değiştirmek yerine 750 Ti da alabilirsiniz. GTX 760'ın üçte biri kadar güç tüketiyor ama performans olarak birbirlerine yakın kartlar.
Arkadaşlar, bir işlemci almaya karar verdim ChatGPT soruşturmama göre fiyat bayağı az ve CS, Valorant GTA 5, FIFA 21-22 gibi oyunları 40-60 FPS rahat oynarsın diyor ama bilen kişilere de bir sormak istedim alınır mı? Alınmaz mı hani en fazla 1000-1200 TL'ye alırsın diyor.
Dediğim işlemci: Intel Core i3-2100
Sizce ChatGPT'nin dediği kadar var mı yoksa ChatGPT hafif sallıyor mu pek bilgim yok işlemci ile falan çünkü.
Evet, güç kaynağı yetersiz kalacaktır 170W bir ekran kartı için. PSU değiştirmek yerine 750 Ti da alabilirsiniz. GTX 760'ın üçte biri kadar güç tüketiyor ama performans olarak birbirlerine yakın kartlar.
Cevaplarınız sorularıma bayağı cevap verdi hocam teşekkürler bu saatte yardım ettiğiniz için. Bundan sonra ChatGPT'ye çok az güveneceğim çünkü bana bayağı yanlış şeyler öğretmiş , iyi geceler.