Yakın performans alacagınızı düşünüyorum.
Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun burada ekran kartının çok bir önemi yok.
@Edward Thatch burda açıyor valo iyi idare edecek kadar ama
Yakın performans alacagınızı düşünüyorum.
Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun burada ekran kartının çok bir önemi yok.
@Edward Thatch burada açıyor Valorant iyi idare edecek kadar ama.
Yani tahmini açmazmı diyorsun ben 30 40 fbs yine yeter kalite kötü olcak şekilde bide GTA 5 açarmıHocam GTX 660, 650'nin iki katı bir kart YouTube'a GTX 660 vs GTX 650 yazarak aradaki uçurum farkı görebilirsiniz. Kendim kullanmasam bir şey demeyeceğim güçlü işlemcim var ama ekran kartım yüzünden 1366x768 çözünüirlük ve oyunun kendi ayarları dışında dosyaları ile oynuyorum daha düşmüyor grafik o şekilde oynuyorum.
30-40 yeter diyorsanız sorun yok hocam. Benim tepkim sorunsuz oynatamayacağını söylememe rağmen itiraz eden diğer arkadaşlara. Evet valorant işlemci oyunu ekran kartı fazla istemiyor ama gerçekçi olalım her oyun gibi istiyor, bugün roblox bile ekran kartı istiyor şahsen benimki yüksekte kasıyor.Yani tahmini açmazmı diyorsun ben 30 40 fbs yine yeter kalite kötü olcak şekilde bide GTA 5 açarmı
Dostum yanlış bilgi verip durma. O sistem Valorant'ı çok rahat 60 FPS üstü oynatır düşük ayarlarda, full çözünürlükte.30-40 yeter diyorsanız sorun yok hocam. Benim tepkim sorunsuz oynatamayacağını söylememe rağmen itiraz eden diğer arkadaşlara. Evet valorant işlemci oyunu ekran kartı fazla istemiyor ama gerçekçi olalım her oyun gibi istiyor, bugün roblox bile ekran kartı istiyor şahsen benimki yüksekte kasıyor.
AMD Radeon HD 6570 1 GB.Ekran kartı?
i3 2100.
10GB RAM.
GTX 650.
SSD.
1 GB VRAM, 4 GB RAM, i3 4. nesil ile oynuyorum. Oyunun optimizasyonu çoğu oyundan iyi. 2020 yılında çıktı bir de. Bu sistem ise çok rahat oynatır yanlış bilgi vermeyin.Son zamanlarda Valorant'ın optimizasyonu yerleri öpmeye başladı GTX1650 R3 3200 sistemi olan arkadaşımın PC'si Valorant'ta 60 FPS alıyor ve arada donmalar yaşıyor. Bence oynatmaz.
1 GB VRAM, 4 GB RAM, i3 4. nesil ile oynuyorum. Oyunun optimizasyonu çoğu oyundan iyi. 2020 yılında çıktı bir de. Bu sistem ise çok rahat oynatır yanlış bilgi vermeyin.
Yani ben 1366x768 ile rahat oynuyorum.Hocam ben başka bir Valorant oynuyorum da haberim mi yok? Boşuna düşürmüşüm o zaman 1366x768 çözünürlüğe ya da dosyalarıyla oynadığım için günlerce yeniden başlatın hatasını sistemim kaldırdığı halde almışım. Gerçekten imkanı yok yakın arkadaşlarımdan YouTube'da comparison videolarından bir sürü örnek verebilirim günümüzde 1GB ekran kartı neredeyse hiçbir şeye yetmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.