Bünyamin Yelis Decapat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 56 17 Ocak 2020 #1 i3 2100 işlemcili bilgisayarıma HD 5770 taktım ve darboğaz yapıyor. Önlemem münkün mü? Darboğaz yapması doğal mı? Ha bu arada işlemci mi yetersiz yoksa ekran kartı mı?
i3 2100 işlemcili bilgisayarıma HD 5770 taktım ve darboğaz yapıyor. Önlemem münkün mü? Darboğaz yapması doğal mı? Ha bu arada işlemci mi yetersiz yoksa ekran kartı mı?
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 19 Ocak 2020 #21 ayar Bünyamin Yelis dedi: Ekranı oyun için çektim ama böyle çıktı neyse önemli değil gördüğün gibi ama bazen gpu daha fazla yükte oluyo dün öyleydi mesela. Genişletmek için tıkla... Ayarları ultra yapıp dene. Bünyamin Yelis dedi: Ekranı oyun için çektim ama böyle çıktı neyse önemli değil gördüğün gibi ama bazen gpu daha fazla yükte oluyo dün öyleydi mesela. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağın 12V dan kaç W veriyor acaba ? Artı 0 Eksi
ayar Bünyamin Yelis dedi: Ekranı oyun için çektim ama böyle çıktı neyse önemli değil gördüğün gibi ama bazen gpu daha fazla yükte oluyo dün öyleydi mesela. Genişletmek için tıkla... Ayarları ultra yapıp dene. Bünyamin Yelis dedi: Ekranı oyun için çektim ama böyle çıktı neyse önemli değil gördüğün gibi ama bazen gpu daha fazla yükte oluyo dün öyleydi mesela. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağın 12V dan kaç W veriyor acaba ?