Ozan J Megapat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #1 Merhaba. Ben geçen gün İntel HD Graphics'i kurmaya çalıştım. Ona uygun driverı da buldum fakat bir türlü kuramadım. Acaba Nvidia ekran kartının driverını silip mi kursam karar veremedim. Lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2015
Merhaba. Ben geçen gün İntel HD Graphics'i kurmaya çalıştım. Ona uygun driverı da buldum fakat bir türlü kuramadım. Acaba Nvidia ekran kartının driverını silip mi kursam karar veremedim. Lütfen yardımcı olun.
system3264 Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 363 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim - Laptop Servisi 3 Mart 2015 #2 Laptop büyük ihtimal Nvidia Optimus Teknolojisi var. Nvidia ekran kartını kaldır. Önce intel ekran kartını kur sonra nvidia ekran kartını kur.
Laptop büyük ihtimal Nvidia Optimus Teknolojisi var. Nvidia ekran kartını kaldır. Önce intel ekran kartını kur sonra nvidia ekran kartını kur.
Ozan J Megapat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #3 Öncelikle PC masaüstü ve dediğinizi yapacağım teşekkürler ama ekran kartını silersem görüntü gelir mi? Bir de o endişem var. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2015
Öncelikle PC masaüstü ve dediğinizi yapacağım teşekkürler ama ekran kartını silersem görüntü gelir mi? Bir de o endişem var.
system3264 Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 363 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim - Laptop Servisi 3 Mart 2015 #4 Masaüstü bilgisayarsa intel ekran kartını, harici ekran kartını takmadan kullanmazsın. Harici ekran kartı olmadığı durumlarda paylaşımlı olan ekran kartını yükleyip kurabilirsin.
Masaüstü bilgisayarsa intel ekran kartını, harici ekran kartını takmadan kullanmazsın. Harici ekran kartı olmadığı durumlarda paylaşımlı olan ekran kartını yükleyip kurabilirsin.