i3 2100 Sistemi nasıl geliştirebilirim?

Abim tamam mükemmel işlemci ondan eminim de anakart soketime uymuyor. Anakartı değiştirince RAM frekanslarım az gelecek değiştirmek zorunda kalacağım. Dahası anakartı ne alırsam alayım kasaya sığmayacak.
Biliyorum. Paran var ise yap dedim zaten yoksa İ7 al demiştim.
Aldığın işlemci 7 yıl önceki İ7 performansına sahip olacak. Paran yok ise 3770 alabilirsin. İ5 alma ama paran varsa dediğim gibi Ryzen'a geç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son olarak;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet öyle oluyor. 20 gün kadar bekleme şansın varsa Aliexpress üzerinden bunu da alabilirsin. Vergiler dahil 320TL civarına gelir ve elindeki ekran kartına gayet yeterli olur.
Aliexpress'ten korkuyorum parça elime ulaşır değil mi? Gerçi 10 TL'ye aldığım şey gelmedi diye satıcı paramı geri vermişti.

Birader susacak mısın? Bak bu eleman kasa yok diyor. Kasa alacak PSU alacak hadi ikisine 500 ödesin, anakart alacak 500 de ona da etti 1000, senin hayranı olduğunu abuk subuk, hatalarla dolu işlemciye 600 lira verecek etti mi 1600, 300 liraya yeni bir RAM takması gerekecek elinde DDR3 var 4 yok. Kaba taslak bu işlem 2000 lirasına mal olacak adamın. Niye? Sen AMD aşkı yaşıyorsun diye mi? Adam sistemini yükseltmek istemiş. Sal adamı.
Mini ATX ve Micro ATX anakartlardan bir haber olan beyefendi. Senin bu eski nesil İntel aşkın nedir bir de sen onu söyle?
Biliyorum. Paran var ise yap dedim zaten yoksa İ7 al demiştim.

Aliexpress'ten korkuyorum parça elime ulaşır değil mi? Gerçi 10 TL'ye aldığım şey gelmedi diye satıcı paramı geri vermişti.
Buradan işlemci, ekran kartı hatta SSD alışverişim oldu. Şu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Attığım satıcı da güvenilir bir satıcı. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Tek bir kişiyi dinliyorsunuz, 2600k almak daha mantıklı olacak. 420 liraya letgo'da satılıyor. Performans testleride ortada.
Kardeş adamda H serisi anakart var k serisi işlemci öneriyorsun. Kaç yıllık işlemci, kim bilir ne OC'lar yedi. OC yapamayacağı ve frekansı daha düşük olmasına rağmen niye kalkıp 2 katı para versin i5 3570 almak varken 280 liraya?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı