i3 2100 Sistemi nasıl geliştirebilirim?

Tamam dostum, aliexpressten alsın 3 hafta beklesin işlemcini gelmesini tamam.

Beklesin ne olacak sor bakalım adam 3 hafta beklememek için ekstradan 200-250 lira vermeye razı mı?
400 lira parası varsa neden olmasın parasını hak eden bir işlemci, OC yapmasa bile güncel oyunlarda tıkanmayacak. i5 3570 ise 4/4, tıkanacağını biliyoruz. i7 2600k'nın daha perfromanslı olduğunuda biliyoruz.

Aliexpress hastası falan mısın sen? letgo linkini bıraktım 400 lira. 2. el bir şeyler alacaksanız uğraşmak zorundasınız ucuz bir ürün almak için evden çıkmak zorundasınız kardeşim. Herkes OC yapma diye bağırıyor alın i7 2600.

OC yapamayacağın işlemciye neden 600 lira vereceksin kardeşim. Bak işte bilmem ne yaptığım forumunda (yazı yazdığım yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim.) insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Adam OC yapamayacağı işlemciye 350 lira fazla para verecek. Ya git ne yapıyorsan yap kardeş. Biz verdik önerimizi. i5 3570 al işte 250-300 liraya çok varsa paran bir 8GB RAM daha alıp 16GB yap sistemini bitti gitti. i5 2600k OC yapıldığı zaman çok avantajlı bir işlemci. Sen yapamayacaksın niye alıyorsun o zaman?

Arkadaşlar bi önereceğimizi önerdik. Şahsi fikrim eski nesile yatırım yapmamak. Arkadaş kafasında planlayıp alsın dediklerimizden birisini. Şahsi fikrim ben olsaydım, para sıkıntısı da olsaydı. En kötü ihtimal R3 1200 ve B450M anakart almak olurdu. İleride param olunca 3600 bile takardım. (Şahsi fikirleri yorumlamayın sizin fikriniz İntel almak olabilir. Ben karışmıyorsam sende karışma.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…