i3-2100 Tabanlı Sistemi Upgrade

Furkan Kalyoncu

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 sene önce toplamıştım, GT220 ekran kartı falan var. :D LoL falan kaldırıyor. Anca G3258 H81M toplama PC'deki parçaları toplayacaktım ama işlemcimin hala işe yarayacağını düşünüyorum. 600w power var, kasamın öndeki USB girişleri çalışmıyor. Pek önemli değil benım için o, gerçi boost kasa var.

Sadede gelelim,

Şu anda çalışmıyorum, işe girdiğim zaman bu kasaya işlemciye, RAM, ekran kartı ve anakart eklemeyi düşünüyorum.
Ekran kartı olarak GTX750Ti OC versiyonu düşünüyorum. 4GB RAM var, ama soğutmalı RAM takmayı düşünüyorum 8GB. Sistem bütçem 1.000 lira civarı, onu da işe girince alacağım, yardımlarınızı bekliyorum.

Edit : Sistem 3 4 sene idare etse yeter, 1 sene içinde sistemi yükseltebilirim ekler yaparak.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 5 sene için işlemciyi de upgrade etmek gerekebilir. 750ti iyi bir tercih ama, şimdi ddr4 bellekler bile standart seviyeye indirildiği için bilemiyorum. 750ti gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bütçe yükselince komple bir şeyler yaparsınız.

Bence 1000 TL ile ilk başta i5 6400 + Msi Bazooka anakart ve 8GB DDR4 bellek alıp ekran kartı olarak işlemcinin kendi gpusu HD 530 kullansan ilk etapta yeterli olur. Ekran kartınıda işe gireceğinden dolayı bir sonraki maaşından alırsın. Artık zaman güncel sisteme terfi zamanı haswell ve DDR3 eskidi artık.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı