Furkan Kalyoncu
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar 4 sene önce toplamıştım, GT220 ekran kartı falan var.
LoL falan kaldırıyor. Anca G3258 H81M toplama PC'deki parçaları toplayacaktım ama işlemcimin hala işe yarayacağını düşünüyorum. 600w power var, kasamın öndeki USB girişleri çalışmıyor. Pek önemli değil benım için o, gerçi boost kasa var.
Sadede gelelim,
Şu anda çalışmıyorum, işe girdiğim zaman bu kasaya işlemciye, RAM, ekran kartı ve anakart eklemeyi düşünüyorum.
Ekran kartı olarak GTX750Ti OC versiyonu düşünüyorum. 4GB RAM var, ama soğutmalı RAM takmayı düşünüyorum 8GB. Sistem bütçem 1.000 lira civarı, onu da işe girince alacağım, yardımlarınızı bekliyorum.
Edit : Sistem 3 4 sene idare etse yeter, 1 sene içinde sistemi yükseltebilirim ekler yaparak.
Sadede gelelim,
Şu anda çalışmıyorum, işe girdiğim zaman bu kasaya işlemciye, RAM, ekran kartı ve anakart eklemeyi düşünüyorum.
Ekran kartı olarak GTX750Ti OC versiyonu düşünüyorum. 4GB RAM var, ama soğutmalı RAM takmayı düşünüyorum 8GB. Sistem bütçem 1.000 lira civarı, onu da işe girince alacağım, yardımlarınızı bekliyorum.
Edit : Sistem 3 4 sene idare etse yeter, 1 sene içinde sistemi yükseltebilirim ekler yaparak.
Son düzenleyen: Moderatör: