S scossa Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 i3 2120. 8 GB RAM. GT420 2 GB ekran kartı ile oynayabilir miyim? Ekran kartı yetiyor ama işlemcide minimum i5 yazıyor. Şansımı denemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
i3 2120. 8 GB RAM. GT420 2 GB ekran kartı ile oynayabilir miyim? Ekran kartı yetiyor ama işlemcide minimum i5 yazıyor. Şansımı denemek istiyorum.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 1 Aralık 2020 #2 Zor ama şansınızı bir deneyin.
CptChivas Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 542 Çözümler 4 1 Aralık 2020 #3 Bence yeter. Zamanında E2160 ile oynamışlığım vardı.
E Emirhan_Turkoglu Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 53 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek 1 Aralık 2020 #4 800x600 çözünürlükte ve en düşük ayarlarda 15-20 fps civarında oynayabileceğini düşünüyorum.
S scossa Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #5 Bu sistem ile uzun soluklu oynayabilecegim bir oyun arıyorum. Cities: Skylines oynayabilir miyim peki?
Bu sistem ile uzun soluklu oynayabilecegim bir oyun arıyorum. Cities: Skylines oynayabilir miyim peki?
E Emirhan_Turkoglu Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 53 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek 1 Aralık 2020 #6 scossa dedi: Bu sistem ile uzun soluklu oynayabilecegim bir oyun arıyorum. Cities: Skylines oynayabilir miyim peki? Genişletmek için tıkla... Ayarlarını en düşük grafik ayarlarına çekersen oynayabilirsin. Cities: Skylines düşük FPS'de çalıştığı zaman bile rahatlıkla oynanabilen bir oyun.
scossa dedi: Bu sistem ile uzun soluklu oynayabilecegim bir oyun arıyorum. Cities: Skylines oynayabilir miyim peki? Genişletmek için tıkla... Ayarlarını en düşük grafik ayarlarına çekersen oynayabilirsin. Cities: Skylines düşük FPS'de çalıştığı zaman bile rahatlıkla oynanabilen bir oyun.
S scossa Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #7 Emirhan_Turkoglu dedi: Ayarlarını en düşük grafik ayarlarına çekersen oynayabilirsin. Cities: Skylines düşük FPS'de çalıştığı zaman bile rahatlıkla oynanabilen bir oyun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda nüfus artınca düşük sistemlerde sıkıntı cıkıyor dıye duydum da ondan merak ettim.
Emirhan_Turkoglu dedi: Ayarlarını en düşük grafik ayarlarına çekersen oynayabilirsin. Cities: Skylines düşük FPS'de çalıştığı zaman bile rahatlıkla oynanabilen bir oyun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda nüfus artınca düşük sistemlerde sıkıntı cıkıyor dıye duydum da ondan merak ettim.
E Emirhan_Turkoglu Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 53 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek 1 Aralık 2020 #8 scossa dedi: Teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda nüfus artınca düşük sistemlerde sıkıntı cıkıyor dıye duydum da ondan merak ettim. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor ama oynanamayacak düzeyde olduğunu sanmıyorum.
scossa dedi: Teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda nüfus artınca düşük sistemlerde sıkıntı cıkıyor dıye duydum da ondan merak ettim. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor ama oynanamayacak düzeyde olduğunu sanmıyorum.
MuratPoly Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #9 scossa dedi: Bu sistem ile uzun soluklu oynayabilecegim bir oyun arıyorum. Cities: Skylines oynayabilir miyim peki? Genişletmek için tıkla... Cod:MW Serisine bakın. tabi aksiyon oyunlarını seviyorsanız. Kesintisiz aksiyon
scossa dedi: Bu sistem ile uzun soluklu oynayabilecegim bir oyun arıyorum. Cities: Skylines oynayabilir miyim peki? Genişletmek için tıkla... Cod:MW Serisine bakın. tabi aksiyon oyunlarını seviyorsanız. Kesintisiz aksiyon
Mikrofon Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #10 İ5 480M ile oynuyordum.