i3 2120 sisteme 250W PSU'nun yeteceği ekran kartı önerisi

MoonStar28

Decapat
Benim i3-2120 işlemci, anakart GIGABYTE GA-H61M-S2PV, RAM 8GB DDR3 1333 MHz PSU Casper FSP250-50HMN. Bu bilgisayara uygun ve PSU bin kaldıracağı bir ekran kartı arıyorum. 12V kanalından 17A yaziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 400 TL butcem var bana PSU ya uygun iyi ekran kartı önerin ve bana zahmet olmazsa bit GB MHz nin detaylı anlatır mısın ekran kartı alırken iyi olması için neye bakilir

Ekran kartı alırken ilk önce GPU işlemcisine bakmalısın. Örneğin 4 GB GTX 960 ile 3 GB GTX 1060 arasında çok fark var. 1060 3 GB olsa dahi daha iyi.

PSU çok az. Bu yüzden 750 TI veya GT 1030 bulursan alabilirsin.

En fazla 400 TL butcem var bana PSU ya uygun iyi ekran kartı önerin ve bana zahmet olmazsa bit GB MHz nin detaylı anlatır mısın ekran kartı alırken iyi olması için neye bakilir
400tl ekran kartı önerisi mi istiyorsunuz yoksa psu mu ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı