İ3 2120 sisteme 450 TL'ye ekran kartı tavsiyesi

syrioforel

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi 450 tl bütçemle ekran kartına ihtiyacım var. Şu anki isistemim:

İ3 3.3 ghz 2120
P8h61 intel 1333 mhz vga anakart
4 gb ram (özelliğini bilmiyorum ama pek iyi değil)

500 w güç kaynağım var kasada işlemci soğutucusuyla beraber 3 tane fan var.2 sinin arasında kararsız kaldım:
www.vatanbilgisayar.com: Asus Gtx750 Ti Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: R7 265 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
bunlardan birini almayı düşünüyorum. Ama eğer bu www.vatanbilgisayar.com: Asus Gtx760 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar karne indirimiyle felan 450-500 arasına düşerse bunu alırım. Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 265 daha performanslı bir karttır, fakat GTX 750TI'ın güç tüketimi çok az bu yüzden tercih ediliyor. Sizin için önemli olan performans ise R7 265 alın.

Peki gtx 760 karne indirimde yani yaza doğru felan 450 tl'ye yaklaşır mı?

Tüm parçalara ekran kartı ram işlemci :D aynı anda overclock yapsam toplam 4-5 saat boyunca ölürler mi?

Güç kaynağınız R7 265'e yeticek kadar. Almanızı tavsiye ederim. Eğer Overclock yapmayı veya ilerleyen zamanlarda bilgisayarı Upgrade etmek istyorsanız GTX 750Ti almanızı ederim. Eğer Upgrade etmeyi düşünmüyasınız R7 265 almanızı tavsiye ederim.

Upgrade'in yanından bile geçmeyecek. 3-4 sene boyunca bunlarla devam edicem. Belki ram dağişirim o kadar :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı