i3 2120M ekran kartı değiştirme

Dogukan Turan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim casper bir laptop bilgisayarım var. Ekran kartım ise yok yani harici intel hd grapich 4000. Ekran kartı almak istiyorum ama sizlerden de tavsiyeler almak istiyorum. Fiyat olarak 200'den fazla olmayacak şekilde tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Sistemim aşşağıya yazacagım... Teşekkürler.

• Intel core i3-3120M CPU @ 2,50GHz 2.50GHz
  • 4GB Ram
  • 64bit işletim sitemi

Neden peki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ekran kartı derken zatane laptopumda ıntel hd grapich 4000 var bunu çıkarıp yerine başka ekran kartı takılmazmı veya laptopumda ekran kartı takmak için herhangi bir slot yok mudur?

Bakın burada ise ekran kartı yok diyor ya hiçmi takma ihtimali yok çunku ben bu pc yi vatan computerda aldım ve bana takılır dediler.

Casper zaten garanti konusunda rezil bir markadır. Beğenilmeyen cihazı değiştirme ihtimalleri %0. İşte bu yüzden bilgisayarı aldıktan sonra değil almadan önce bir bilene danışın ki faydası olsun.

Bilgisayarı ben alsam bu hallerde olmazdı amcam almış Onlar bilgisayarın tipine bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…